Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence akia'nın üzerine siyaset karışmamalı akia almak isteyenler mal sahipleri istediği alabilir aynı zamanda hem çift katlı istediği zaman 8 m 10 m 12 m alabilir hem iett hem mal sahipleri karar verir her istediği marka alabilir mal sahipleri
A-405, C-362'nin eski aracı 2013MODEL TEMSA AVENUE LF olan aracını 2025MODEL BMC PROCİTY TR PLUS ile yenilenmiştir
Kaynak Sarıözelhalkotobüsleri CanKaya44
A bölgesinin hangi kodu olmalı b bölgesinde hangi kod olmalı c bölgesi hangi kod olmalı aynı şekil çekmeköy de hangi kod olmalı o bilinmiyor a bölgesinde hangi ilçeden b bölgesinden hangi ilçeden c bölgesinden hangi ilçe olmalı o bilinmiyor
Yazıldımı bilmiyorum yazıldıysada affola a-411 bmc procity plus almış yeni aracıyla seyehat ediyorum şuan kasımpaşa halıcıoğlu arası
(Eğer yazıldıysa daha önce silebilirim)
Yazıldımı bilmiyorum yazıldıysada affola a-411 bmc procity plus almış yeni aracıyla seyehat ediyorum şuan kasımpaşa halıcıoğlu arası
(Eğer yazıldıysa daha önce silebilirim)