A-1812'nin eski aracı. 2013 model.Hocam sanki B-1819 kodu Isuzuya yapıştırılmış gibi
Ekli dosyayı görüntüle 82297
Ekli dosyayı görüntüle 82298
Ayrıca kodsuz 34 KP 0420 Temsa da vardı
A-1812'nin eski aracı. 2013 model.Hocam sanki B-1819 kodu Isuzuya yapıştırılmış gibi
Hayırlı olsun. Yeni bir değişim haberi daha. Kayıp kodlar geri geliyor.İkitelli garajının önündeki benzinliğin oralarda B-1871 kodlu Temsa var fakat böyle bir kodun sistemde kaydı yok? Kod geri mi döndü acaba eski aracı neydi
Ekli dosyayı görüntüle 82300
Belki son zamanlarda yenilenen Temsalar GİTAŞ'ın TCV'leri ile değişiyordur. Bu sayede de geri dönmüş oluyorlar (tamamen varsayım. Benim düşüncem böyle)Hayırlı olsun. Yeni bir değişim haberi daha. Kayıp kodlar geri geliyor.
@yusuf_atay çok tekrarladım yine diyorum. Herhangi bir ilan sitesinden ilan görseli paylaşırsanız mesajınızı silmek zorunda kalırım. Burada aracın görselini atmışım zaten. Tekrar ilan paylaşmana gerek yok. Ha kendi görselin olur paylaş karışmaya hakkım olmazHocam sanki B-1819 kodu Isuzuya yapıştırılmış gibi
Gitaş küçülmeye gidiyor elindeki kodları satıyor yeni mal sahipleri de farklı farklı araçlar satın alıyorlar konunun özeti buBelki son zamanlarda yenilenen Temsalar GİTAŞ'ın TCV'leri ile değişiyordur. Bu sayede de geri dönmüş oluyorlar (tamamen varsayım. Benim düşüncem böyle)
Biz bu arkadaştan çok çektik ya uyarı ver yada siteden at gitsin.[SIZE=4]@yusuf_atay[/SIZE] çok tekrarladım yine diyorum. Herhangi bir ilan sitesinden ilan görseli paylaşırsanız mesajınızı silmek zorunda kalırım. Burada aracın görselini atmışım zaten. Tekrar ilan paylaşmana gerek yok. Ha kendi görselin olur paylaş karışmaya hakkım olmaz
Geri dönerse mükemmel olurİkitelli garajının önündeki benzinliğin oralarda B-1871 kodlu Temsa var fakat böyle bir kodun sistemde kaydı yok? Kod geri mi döndü acaba eski aracı neydi
Ekli dosyayı görüntüle 82300
O zaman Conecto'yu A-1751'mi alacak? Çünkü A-1504 Conecto alacak deniyordu.A-1504 yakın zamanda 2025 Otokar alıyorKaynak şoför.
En son bindiğimde çok sallanıyordu ve araç çok gürültülüydü. Hem titreme sesi, hem motor sesi, üstüne üstlük hararet sorunu vardı. Hoplaya zıplaya gidiyordu. Süspansiyon'u da bozuktu.A-407’ye ne oldu? Kaç gündür servis dışı. Bu araç da yakın zamanda değişecek sanırım. Umarım Mercedes ya da Isuzu alır. Bu bölgede yeni Conecto ve Isuzu sadece 1 tane var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.