Akia’larda standart davranış. Eşya koyma haricinde çocuk koltuğu olarak da kullanılıyor. Anne de sıkı sıkı çocuğu tutmka zorunda kalıyor ama kazaya davetiyeBugün 32'de A3115'te ise arka dörtlü koltuktan biri boş olmasına rağmen oranın önünde eşya koyma yerine oturan biri vardı.Ayrıca öndeki eşya koyma yerine de bir adam oturmuştu.
Kapının arasında kalsalar şöför suçlu diyeceklerdi. Genel gözlemim çocuklu ebeveynlerin hayatta kalma dürtülerinden yoksun oldukları. Araba sürerken çok kez arabaların önüne atlıyorlar. Bir de bunun bir üst sürümü çocuğu önden yollayanı varGeçenlerde 142F ile akşam vakti üniversite yönüne giderken Borusan Otomotiv durağında durduk, yolcu inecekti arka kapıdan. Yolcu indikten sonra tam kapı kapanırken anne ve oğul olduklarını tahmin ettiğim iki kişi arka kapıya doğru hızlı adımlarla yaklaştılar ama kapı kapandı ve şoför basıp gitti. Şoföre bir şey diyemedim, bence doğru olanı yaptı çünkü yolcuların böyle bir hareketi riskli bir kere yani kapı kapanmak üzereyken hızlıca binmeye çalışmak (üstelik arka kapı). Ek olarak o an güzergahta giden otobüsler zaten genelde boş oluyor ve saat çok geç değil. İllaki bir otobüse binilir ve hepsi aynı yere gidiyor. Sonuç olarak bir sürü neden sayıyorum. Saçma buldum açıkçası bu hareketlerini. Kapının arasında kalsalar iyi miydi yani?
İETT Akia'larında da ön kapısının tek ikinci kanadının açıldığını görmüştüm.Ve Yeni Kent'ler de de.Ya A-238 ya da A-237 kapısının tek kanadı kitli . Normalde ne tarafa doğru açılıyor onu bile unutturdu bana bu otobüs . Tersi yönüne açılıyor . Birde kapıyı biraz geç açıyor şoför abi
Millet’te kapıya sıra oldu o kadar , gitti ters taraftan açıldı . Biraz daha beklediler , fark etmediler.
Sonraki duraklardada millet yığıldı her zamanki kapıya , yine ters açıldı .
Bu arada bu çok saçma . Kapısı bozuktur belki bilmiyorum ama akbil bastığımız alet terste kalıyor . Gereksiz zaman kaybı
Bazı araçlarda ön kapının birinci ile beraber ikinci kanadı isteğe bağlı olarak açılabiliyorİETT Akia'larında da ön kapısının tek ikinci kanadının açıldığını görmüştüm.Ve Yeni Kent'ler de de.
Akialarda hiç rastlamadım şu ana kadar. Yeni kentlerde bende gördüm . Bence çok kötü .İETT Akia'larında da ön kapısının tek ikinci kanadının açıldığını görmüştüm.Ve Yeni Kent'ler de de.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.