Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Hattını bilmiyorum fakat O1254’e kusmuşlar sanırsam . Mescid-i Selam durağındayım şuan ve şoför aracın orta kapı tarafını paspas ve su ile temizliyor .
Allah yardım etsin zor iş . Kim bilir kaç şoför , kaç kez uğraşıyor şununla bir günde

(48G’ymiş . Şuan önümüzde hızla gidiyor )
IMG_0886.jpeg

Son düzenleme:
Hattını bilmiyorum fakat O1254’e kusmuşlar sanırsam . Mescid-i Selam durağındayım şuan ve şoför aracın orta kapı tarafını paspas ve su ile temizliyor .
Allah yardım etsin zor iş . Kim bilir kaç şoför , kaç kez uğraşıyor şununla bir günde

(48G’ymiş . Şuan önümüzde hızla gidiyor )
Ekli dosyayı görüntüle 90965
Seferinin sonlarında olmuş ya da yolcu azlığından ötürü sefer iptal etme ihtiyacı hissetmemiş olabilir. Bütün seferleri yeşil

146 -> A-1856

Otobüs çok kalabalıktı. Ben bile zor geçtim. Ama arka tarafa geçtim. Oturabildim.

Şoför Firuzköy Bulvarı durağında durmadı. Yolcular isyan etti.
Şoför Mustafakemalpaşa Mahallesi durağında durdu ama yolcular binemeyince isyan ettiler.
Şoför: Arkaya ilerleyin.
Otobüsteki Yolcular: İlerleyecek yer yok. Arka taraf ta dolu.
Otobüse Binemeyen Yolcular: Yeter, kaç saattir 146 bekliyoruz. Bu kaçıncı ya.

Binen bindi, binemeyen kaldı.

Sanırım bugün Yayla Mezarlığında cenaze vardı . Ben otobüsle geri gelirken önce bir Akia ( A3124 olabilir , tam göremedim ) çakılı bir şekilde , duraktan kimseyi almadan gitti .

Bizim otobüste karşı durağa yanaşınca yolcular parmakla gösterip , geçen araç bizi almadı bu nasıl hizmettir , bu ne böyle diye bizim şoföre bağırdılar . Şoförde onlara ben ne yapayım diye bağırdı .
Tam giderken bizim araç geliyordu yine 😛
Azıcık baksalar şu uygulamaya , 13:50 ve 14:00’da seferler olduğunu görebilirlerdi .

Olan bizim şoföre oldu . Lan sen gelene binemediysen , karşıdan son durağa giden adamın ne suçu var ahahah ??
Ne yapsın şimdi , sen binemedin diye ordan U dönüşü yapıp sizi Tramvaya mı bıraksın ?

Şimdi A3088'deyim.Bir duraktan hareket ederken birisi koştu yetişmek için.Oysaki çok yakınımıza geldi.Şoför gördü onu.Önümüzde trafik vardı.Ve şoför arka kapıyı açtı gelmesi için.O da arka kapıdan binmedi ön kapıya koştu.Bu sefer de şoför ön kapıyı bilerek açmadı.Binemedi

Geri