A-349'du oKavgadan mı men yedi
A-349'du oKavgadan mı men yedi
36V'yi çok merak etmeye başladım. Bir gün oraya gelip denemek istiyorum ama benim lanetimle birlikte hat kapanabilirSonunda bir şoför farketmiş şunu . Teşekkür ederiz üstad
Ekli dosyayı görüntüle 74878
Ekli dosyayı görüntüle 74879
Ringi yapabiliyor mu onlar?Sonunda bir şoför farketmiş şunu . Teşekkür ederiz üstad
Emreunel'e yasaklı hatlar36V'yi çok merak etmeye başladım. Bir gün oraya gelip denemek istiyorum ama benim lanetimle birlikte hat kapanabilir![]()
Yapıyorlar Allah’a şükür ( O1222 hariç , en azından son 2 gündür arıza vermiyor maşallah )Ringi yapabiliyor mu onlar?
Allah aşkına O1264 ‘e bin . Bidaha vermesinler36V'yi çok merak etmeye başladım. Bir gün oraya gelip denemek istiyorum ama benim lanetimle birlikte hat kapanabilir![]()
Ona bakarsak 38B sözde ring ama son durakta indiriyor. Halbuki indirmeden devam etmesi gerekmez mi. Belki ben 2 durak sonra inicem ne biliyim yani.Sonunda bir şoför farketmiş şunu . Teşekkür ederiz üstad
Aslında indirmesi lazım mantıken . Her ne kadar ring de olsa son durak belli + şoför mola veriyorOna bakarsak 38B sözde ring ama son durakta indiriyor. Halbuki indirmeden devam etmesi gerekmez mi. Belki ben 2 durak sonra inicem ne biliyim yani.
İETT Avrupa yakası ile Anadolu arasında ciddi bir akıl ve liyakat uçurumu varSonunda bir şoför farketmiş şunu . Teşekkür ederiz üstad
Yaptıkları şeye dönüp bakmıyorlar kiİETT Avrupa yakası ile Anadolu arasında ciddi bir akıl ve liyakat uçurumu var
Türkçe katili
Matur
Arza
Gidecem
OTO CEKNIYOR KILIMA ÇALIŞMIYOROTO CEKNIYOR KILIMA ÇALIŞMIYOR
Ringde şöförün mola vermemesi lazım? 50V’de Vezneciler peronda U dönüşü yapıp dönüşe geçmişti hemenAslında indirmesi lazım mantıken . Her ne kadar ring de olsa son durak belli + şoför mola veriyor
( en azından bizim hatta )
Aslında ring seferleri yapan hatlardan çift ücret alınması lazım . Binen kişi 2 basar son durakta inmez araçta bekler ya da iner bastığı kadarın yarısını geri alır ( son durakta inecekse eğer )
Gerçi vazgeçtim her durağa metrobüs gibi parayı geri alma noktaları eklemek mantıksız olurdu böyle iyiyiz
Bizde bi 10 dakika bekliyorlar en az . Herifler park ediyor resmenRingde şöförün mola vermemesi lazım? 50V’de Vezneciler peronda U dönüşü yapıp dönüşe geçmişti hemen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.