Akia'ydı ama benim dediğim deAraç Bmc
Akia'ydı ama benim dediğim deAraç Bmc
Beşiktaş-Bomonti tüneli maç zamanları hep kapalı olur. Normal bir durum.Ekli dosyayı görüntüle 74725
48T yalan olmuş
https://wowturkey.com/konu/istanbul-ozel-halk-otobusleri-sohbet-oho.11233/ burası var aslında ama kimse gelmiyor. Sürekli farklı konularda farklı konular açılıyorKarma başlık açmak lazım yoksa böyle bir konu konuşuluyor sonunda o konuyla alakasız bir yerdeyiz .
Orası sadece öho ile ilgili değil mi ? O yüzden bakmıyorum oraya geneldehttps://wowturkey.com/konu/istanbul-ozel-halk-otobusleri-sohbet-oho.11233/ burası var aslında ama kimse gelmiyor. Sürekli farklı konularda farklı konular açılıyor
Yaani karışık konuşulacaksa en uygun yer bence diğer yerlere göreOrası sadece öho ile ilgili değil mi ? O yüzden bakmıyorum oraya genelde
Hat çalışıyor. Maç nedeniyle Taksim'den kalkmıyor, ring yapıyor sadece.Ekli dosyayı görüntüle 74725
48T yalan olmuş
2 saatte de arizayi cozmusler helal olsun iett.
Körüklü karsanlarda kulaklık taksam bile müziği bastırıyor patırtı kütürtü sesleriEkli dosyayı görüntüle 74761
K1528 -> Araçtan Aşırı Ses Geliyor
Saçma sapan sebeplerden sefer iptali nedir ya. Trafik var diye sefer iptal etmek ne demek yani nasıl bir kafa bu. Sen o saatte o aracı çalıştırmak zorundasın kardeşim. Bu kadar da ileri gitmeyin ya milleti saf yerine koymayın yeter artık ama.B-1748 -> H-6 Seferi trafikten iptal olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 74763
İki sefer arasına 40 dk vermişler. 10 dk geç kalkmış ve sefer 1 saat 12 dakika sürmüş
21:00'da kalkması gereken yere 21:42'de gelmiş ve şoför dinlenmesi hariç. Büyük ihtimalle son seferi etkilemesin diye iptal etmişlerdirSaçma sapan sebeplerden sefer iptali nedir ya. Trafik var diye sefer iptal etmek ne demek yani nasıl bir kafa bu. Sen o saatte o aracı çalıştırmak zorundasın kardeşim. Bu kadar da ileri gitmeyin ya milleti saf yerine koymayın yeter artık ama.
Trafiğin hesaba katılmadığı belliBu saatleri neye göre belirliyorlar bazen merak ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.