Yoo ama 36V 40dk bire düştüğü için daha sıkmış gibi gözüküyor . En azından son ayarlamalar sayesinde , normal hattın önüne çıkıyorlar . Kalabalık ciddi oranda azaldı normal hattaDeparın güzergahı daha kullanışlı bir şeye değişti mi?
Bunu nasıl başarmışlar acaba ?
Bende merak ettim şahsen 2024 sıfır araçBunu nasıl başarmışlar acaba ?
146Şu her seferinde arıza yapan hat hangisiydi hangi hiçbir otobüs dayanmayan? O hatta solo karsanları verseler görün bakın nasıl dayanıyor şaka yapmıyorum keşke deneseler.
Şöförler orayı çok sert kapatıyorBende merak ettim şahsen 2024 sıfır araç
Cebeci veznecilere gitmek için 36A’ya sahip?Yoo ama 36V 40dk bire düştüğü için daha sıkmış gibi gözüküyor . En azından son ayarlamalar sayesinde , normal hattın önüne çıkıyorlar . Kalabalık ciddi oranda azaldı normal hatta
Yinede Cebecinin içine girmemesi büyük eksi
Ukome kararlarına bakarken bu deparın 2024 te şimdiki haline getirilmesi teklif edilmiş . Aynı yerden çok hat geçiyor diye .
Eh , sadece bu depar geçtiği halde , yeni duraklara iett sarı çizgi bile çekmiş
Topkapı şöförleri daha nazik kullanıyor araçları . Deneyimlediğim ve gözlemlediğim kadarıyla . Demekki hepsi değilmiş .Şöförler orayı çok sert kapatıyor
Ee evet doğru ? Ama ne alaka ? 36V-1 den bahsettim ben Cebeciye girmiyor derkenCebeci veznecilere gitmek için 36A’ya sahip?
Araç BmcMadem konusu açıldı o zaman konuşalım. Geçenlerde İETT otobüsünde biri kaybolmuş şoför de ailesine teslim etmiş ve garaj da poz veriyorlar otobüs akia kaybolan kişi otobüsün şoför koltuğuna oturmuş şoför de kapının üstüne oturmuş zannettim şok geçirdim meğersem bir ayağı kabinin içindeymiş yani kapıya yaşlanıyor gibiydi. Bilemiyorum özen gösteriliyor mu gösterilmiyor mu.
Bu bir şaka olmalı. Deli gibi kullanıyorlar araçları özellikle de akia şoförleri için öyle diyorlar ve kavgaya da yatkınlar.Topkapı şöförleri daha nazik kullanıyor araçları . Deneyimlediğim ve gözlemlediğim kadarıyla . Demekki hepsi değilmiş .
36V-1 Cebeci Peronlardan kalkıyor geçen gördüm ve şok geçirdim. Mercedes Conecto'ydu. Ama basıp gitti hemen.Ee evet doğru ? Ama ne alaka ? 36V-1 den bahsettim ben Cebeciye girmiyor derken
Kavgaya yatkınlar orası öyle ama burda gördüğüm her akia kağnı arabası gibi gidiyor . Deli gibi sürene rastlamadımBu bir şaka olmalı. Deli gibi kullanıyorlar araçları özellikle de akia şoförleri için öyle diyorlar ve kavgaya da yatkınlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.