Aslında 1000.mesajı aktif olunca @Emirinho10 'a vereceğimi de söyleyeyim,
Bugün köyden İstanbul a döndüğüm için internetim sürekli açık değil maalesef o yüzden de hemen dönemedim mesajınıza kusura bakmayınAslında 1000.mesajı aktif olunca @Emirinho10 'a vereceğimi de söyleyeyim,
Siz yazmışsınız benim düzeltmem ayıp olur o yüzden öyle kalsın ayrıca çok teşekkür ederim düşündüğünüz içinHocam 1000. Mesaj sizindir, düzenleme yapabilirsiniz
Aynen. Bizim trafiğimiz Avrupa'nın trafiği gibi seyrek değil. Avrupa'da rahatça çalışabiliyor bu araçlar,bizde ise her yerden araba çıkar.21 metrelik uzunluğuyla verimli olmasını bekleyemeyiz zaten, trafiği birbirine katardı![]()
Sıfırında bile arka ampuller kısık veya patlakKarsanın 11-12 yıl önceki metrobüs tanıtım videosu. İzleyelim maziye dalalım azıcık. Eski İstanbulu görmek özlem yarattı
Bu 146'nin arabaları ne kadar sıkıntılı ya146 -> A-1563, A-1743
Göreve gelmedi.
146 -> A-1743
Lastik patladı.
Mesafeden ve ring çalışmasından dolayı böyle oluyorBu 146'nin arabaları ne kadar sıkıntılı ya
"yedek araç olmadığından ve arıza ekibi erken müdahale edemediğinden ötürü hattın son servisi yapılmadı"
2025 Conecto ve motor arızası mı2025 model Mercedes Conecto… şu anda da şoförün söylediğine göre klimalar arızalı , çalışmıyor Ekli dosyayı görüntüle 74151
2024 model akiada da olmuştu.... Araç conecto motorlu....2025 Conecto ve motor arızası mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.