Bu araçlar bu halde dış hatlara hayatta çıkamazlar.
Bu araçlar bu halde dış hatlara hayatta çıkamazlar.
Yoksa devamlı hararet veya yanar araçla rBu araçlar bu halde dış hatlara hayatta çıkamazlar.
Capacity zaten dış hatlara çıkamaz diye biliyorum. Trafik yasaklı araç değil miydi yapısı gereğiBu araçlar bu halde dış hatlara hayatta çıkamazlar.
Evet 18m üstüneCapacity zaten dış hatlara çıkamaz diye biliyorum. Trafik yasaklı araç değil miydi yapısı gereği
Evet, KGM'den özel izinle köprüye çıkabiliyorlar sadece.Capacity zaten dış hatlara çıkamaz diye biliyorum. Trafik yasaklı araç değil miydi yapısı gereği
Bu araç çalışmamakla ısrar ediyor bence.146 -> A-1563
Oto yok, servise gelmedi.
Breda’da çıktı (araç tanıtım videosunda dahi arka lambası yanmıyordu)Kent XL ve akia da çıkamaz. Yalnızca conecto G çıkabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.