O da uyar tabi ama bana kalsa ben B-1820’yi gönderirim de o 98H/92Ş bölgesinde.141M’li bölgede değil.B-1799 yerine A-1501 i gönderelim 76O 2011 model BMC Procity görsün

O da uyar tabi ama bana kalsa ben B-1820’yi gönderirim de o 98H/92Ş bölgesinde.141M’li bölgede değil.B-1799 yerine A-1501 i gönderelim 76O 2011 model BMC Procity görsün
A-1523 olur A-1526 olur A-1726 olur A-1848 olur bunlar gidebilirO da uyar tabi ama bana kalsa ben B-1820’yi gönderirim de o 98Ş/92Ş bölgesinde.141M’li bölgede değil.![]()
B-1820'ye 98H'ta Mall of İstanbula gitmek için bir kere binmiştim koltuk döşemeleri farklı bir tezellerdiO da uyar tabi ama bana kalsa ben B-1820’yi gönderirim de o 98Ş/92Ş bölgesinde.141M’li bölgede değil.![]()
Ama bakımsız kirli araç.Tıpkı Temsalar gibi.Eski BMC’ler gibi.B-1820'ye 98H'ta Mall of İstanbula gitmek için bir kere binmiştim koltuk döşemeleri farklı bir tezellerdi
Zorunlu değil. Muayeneden geçmeyen parçayı yenileyip gelirlerse geçerler. Mesela klima bozulmuştur gider tamir ederBişey sorcam öho otobüsleri muayeneden geçemiyince araçlarını değiştiriyorlarmı
Şansıma bak. Aracın fotoğrafını çektikten sonra arıza yapmış.
Araca nazar değdirdin demekkiŞansıma bak. Aracın fotoğrafını çektikten sonra arıza yapmış.
Eski kasa güleryüze yaz ayında bir şey olması için eski kasa güleryüz olması yeterliAraca nazar değdirdin demekki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.