Arızalananan aracın yerini alma gibi bir şey olabilir mi diyeceğim de mantıksız olacakArıza dönüş deparı yazıyor ama arızalanan bir araç yok gibi
Arızalananan aracın yerini alma gibi bir şey olabilir mi diyeceğim de mantıksız olacakArıza dönüş deparı yazıyor ama arızalanan bir araç yok gibi
@tolgaArıza dönüş deparı yazıyor ama arızalanan bir araç yok gibi
Aynı durum GM-290 LF'lere, C-1760'a, C-009'a, A-1805'e ve A-1720'ye yapıldı. TCV'ler dayanamadı ama C-009 ve GM-290 LF'ler gayet iyi çalışıyor.Bu Temsa'ların hepsini tamamen modifiye edilmesi gerekiyor.
1- CNG Tüpleri Sökülmeli.
2- Euro 6 Cummins motor ile değiştirilmeli.
3- Frenleri geliştirilmeli.
Çünkü araçların çoğunun motoru arızalanıyor.
B-013 var cngli değil, dizel TCV Karat L. Ayrıca ÖHO'da tek bir tane varHala calisan TCV var mi ki?Hem TCV ifoas etti diye biliyorum.
Hattaki başka bir araç arızalanmış. Onun yerine de gelen bu aracı 6. duraktan başlatmışlar sefere.Arıza dönüş deparı yazıyor ama arızalanan bir araç yok gibi
İETT sitesinde görünmeyen, hattın normal güzergahı ile aynı olan deparlar da var.@tolga
Ekli dosyayı görüntüle 73133
Ayrıca 98Y_D_D8622( 6 - 35 ) ve 98Y_G_D8621 gibi parantez içinde bir ifade var bu hattın deparı 5647. 0 ile bitmesi gerekmiyor mu
Şu araç çok iyi duruyor, değişmeden binmeyi çok istiyorum. Bana küçükçekmeceye biraz ters kalan bölgede çalışıyor. 2013 Model olduğu için umarım değişmeden denk gelirimB-013 var cngli değil, dizel TCV Karat L. Ayrıca ÖHO'da tek bir tane var
Araçta bu:
O1215'in arızalandığını düşünmüştüm, bu araç seferine devam ediyor. Akialardan biri arızalanmış olabilir.Hattaki başka bir araç arızalanmış. Onun yerine de gelen bu aracı 6. duraktan başlatmışlar sefere.
İETT sitesinde görünmeyen, hattın normal güzergahı ile aynı olan deparlar da var.
Bu araç daha önceden ıslak yolda kontrolden çıkıp bariyerlere uçmuştuA3101 - Kaza Beyanı
Allah aşkına sanıl bir araç daha Yayla’dan çıkmadan kaza yabapilir . Çıldırıcam , bu hafta içinde saçma salak nedenlerle iptal olan sefer sayısı 15 filan
Ekli dosyayı görüntüle 73150
Yakıt yok diye 17:20 43 dk geç başlamış bu yüzden de sonraki tüm seferleri rötarlı kalkmış en az 10-20 dk
TCV iflas etmedi. Bozankaya markasıyla elektrikli otobüs, tramvay ve metro trenleri üretmeye devam ediyor. Dizel ile CNG'li otobüs üretmeyi çoktan bıraktı.Hala calisan TCV var mi ki?Hem TCV ifoas etti diye biliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.