Arıza vermiş detay yazmamışlarM4568'in arıza acaba tabela mı
Arıza vermiş detay yazmamışlarM4568'in arıza acaba tabela mı
Aracın vermediği arıza kalmamış. 9 seferden 2 sini sağlıklı yapabilmiş.Şimdi de yolda K1645 arıza yapmış şuan bindiğim otobüse (solo araç) körüklünün yolcuları sığdırılmaya çalışılıyor. Delirmemek elde değil şu sıcakta millet ayakta duramıyo ya.
Bunlarda dikiş tutmuyor sanırım . Her yeri ayrı arıza veriyor.Aracın vermediği arıza kalmamış. 9 seferden 2 sini sağlıklı yapabilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 71751
M4567 hararet yazıyordu ilk baktığımda sarı yanıyordu ( yarım kalmış yani ) şimdi değişmiş ilginç
Araç çalışıyor.A-901 muayeneden kalmıştır.
Araç 2016 Model Isuzu Citiport
300C hattında çalışıyordu.
2016 Model bir Isuzu yu geçtim 2016 Model bir aracın muayeneden kalması çok ilginç
Çalışıyor.B-1892 muayeneden kalmıştır.
Araç 2013 Model Güleryüz Cobra GD272LF
63 hattında çalışıyordu.
Çalışıyor.B-047 de de muayeneden kaldı yazıyor araç 2017 Model dalga mı geçiyorlar anlamadım
Çalışırken motor arızası vermiş.Ekli dosyayı görüntüle 71237
B-215 muayeneden kalmıştır.
Araç 2015 Model Temsa Avenue LF
Temsalar kötü evet ama 2015 Model bir araç nasıl muayeneden kaldı anlayamadım
Madem çalışıyorlar neden muayeneden kaldı diyor anlamadımAraç çalışıyor.
Çalışıyor.
Çalışıyor.
Çalışırken motor arızası vermiş.
A-1061 muayeneden kalmıştır
Araç 2018 Model Isuzu NovoCiti Life nasıl muayeneden kaldı anlayamadım
A-1061 muayeneden kalmıştır
Araç 2018 Model Isuzu NovoCiti Life nasıl muayeneden kaldı anlayamadım
Bunlar çalışıyor.B-1525 muayeneden kalmıştır
Araç 2013 model Tezeller Autobus LF1200
Kusurları tamamlamak için süre verilmiş olabilir.Madem çalışıyorlar neden muayeneden kaldı diyor anlamadım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.