Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

B5079(İETT) (En anlamadığımı bu oldu)
--->son durak kapalı 2 sefer, bir de güvenlik önleminden 2 sefer yapamamış,Hat: 79T
Sayın Yolcularımız,

İstanbul Valiliği’nin almış olduğu karar doğrultusunda, 29 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar aşağıdaki düzenlemeler uygulanacaktır:
• Taksim, Tarlabaşı ve Atatürk Kültür Merkezi otobüs durakları, otobüs seferlerine kapalı olacaktır.
• T2 / Taksim – Tünel Nostaljik Tramvay seferleri ile F2 / Karaköy - Beyoğlu Tarihi Tünel seferleri yapılmayacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Böyle bir duyuru vardı bunla alakalıdır. Taksim kalkışı ring çalışmıştır kalkış olmamıştır büyük ihtimalle

Sayın Yolcularımız,

İstanbul Valiliği’nin almış olduğu karar doğrultusunda, 29 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar aşağıdaki düzenlemeler uygulanacaktır:
• Taksim, Tarlabaşı ve Atatürk Kültür Merkezi otobüs durakları, otobüs seferlerine kapalı olacaktır.
• T2 / Taksim – Tünel Nostaljik Tramvay seferleri ile F2 / Karaköy - Beyoğlu Tarihi Tünel seferleri yapılmayacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Böyle bir duyuru vardı bunla alakalıdır. Taksim kalkışı ring çalışmıştır kalkış olmamıştır büyük ihtimalle
Hocam şimdi ben 79T diyor da,o "T" Taksim'i temsil ediyorsa öyledir ama bilmiyorum ki:)

Taksim kalkışı ring çalışmıştır kalkış olmamıştır büyük ihtimalle
Ring değil ama Aynen bu şekilde 79T'ye duyuru koymuşlar şöyle:

Emniyet tarafından alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Taksim Durağı (AKM önü) yolcu iniş ve biniş işlemlerine geçici olarak kapatılmıştır. (11:32) | Güvenlik Önlemi nedeniyle GÜMÜŞSUYU PERON kapalıdır. Araçlarımız KAYABAŞIKİPTAŞPERON yönündeki seferlerine TAKSİM TÜNEL Durağından başlayacaktır. Dönüşte de aynı noktada sonlandıracaktır. (11:17) |
GÜMÜŞSUYU PERON kalkışlı 23:00 seferi 23:00 hareketle 2. (TAKSİM TÜNEL ) - 60. (KAYABAŞI KİPTAŞ PERON) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. |
KAYABAŞI KİPTAŞ PERON kalkışlı 21:20 seferi 21:20 hareketle 1. (KAYABAŞI KİPTAŞ PERON) - 60. (TAKSİM TÜNEL ) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir.

Yanından geçtim az önce. Şu an gidiyor otobüs Cihangir son durağa doğru.

Ekleme: Garajda.

IMG_3043.png

Son düzenleme:
336K Mescidi selam kalkışlı 17.00 ve 17.40 seferleri yapacak olan M4567 ve M4568 kodlu iki aracın da arızalanmasından yapılamıyor. M4568'in arıza acaba tabela mı çünkü 32T yazıyordu tabelada eğer buysa böyle saçma bi sebepten sefer iptali nasıl yapılabilir ben anlamıyorum.

Şimdi de yolda K1645 arıza yapmış şuan bindiğim otobüse (solo araç) körüklünün yolcuları sığdırılmaya çalışılıyor. Delirmemek elde değil şu sıcakta millet ayakta duramıyo ya.

Şimdi de yolda K1645 arıza yapmış şuan bindiğim otobüse (solo araç) körüklünün yolcuları sığdırılmaya çalışılıyor. Delirmemek elde değil şu sıcakta millet ayakta duramıyo ya.
Aracın vermediği arıza kalmamış. 9 seferden 2 sini sağlıklı yapabilmiş.

Ekran görüntüsü 2025-06-30 183457.png

Geri
Üst Alt