B4018
araçta çekiş yok
Hat:336K
Araç tipi: 2016 Procity Solo
araçta çekiş yok
Son düzenleme:
Yeniköy hattın son durağı garaj değil yanlış anlaşılma olmasınB4018
araçta çekiş yok
Tamamdır hocam,Yeniköy hattın son durağı garaj değil yanlış anlaşılma olmasın
O2013 - 2043 arası O1001 1183 arası çok kötüydü sarıgazi adam etti yunus pek edemedi2198-2306 / 3001-3071 serisi mi yoksa 1183'e kadar olan araçlar mı
Hocam yazmıştımB4018:Araçta çekiş yok/Çalıştığı Hat:336K
Garaja girince hepsini yazayım dedim özür dilerimHocam yazmıştım![]()
Yok yok hiç sıkıntı değil,Garaja girince hepsini yazayım dedim özür dilerim
A-1838 -> ARACIM ARIZALANDI YOLDA KALDIM! / KONUMUM BEKLEMEYE UYGUN / MOTOR ARIZASIA-1850 -> SEFERİMİ TAMAMLADIKTAN SONRA TAMİRE GİDECEĞİM / LASTİK ARIZALARI
Ekli dosyayı görüntüle 71506
Olan o anki seferdeki şansız yolculara olmuşHepsi kalan seferlerine devam edebilmiş
Hayır şöyle metrobüste çalışan hatlar 34AS çalıştığı zaman avcılara gidiyor ve orada gar yapıyorlar yani sefer saatlerini bekliyorlar ondan sonra Hasanpaşa ya gidiyorlar zaten metrobüsteki bütün Conectolar Hasanpaşa garajına aitM4917
--->4.Kapı Arz Avc.
Hat : 34G
Araç tipi : 2015 MB Connecto G
Bulunduğu yer-Avcılar Garajı
Bu arada bağlı olduğu garaj Hasanpaşa diyor da Avcılar ile Hasanpaşa çok ayrı yerlerde mi?
Hocam öho ve ioaş lari yazarken araya bir çizgi koyarsanız daha iyi olur çünkü İETT de çizgi olmadığı için arada,karışabilirDolapdere de benden gelsin
B1775:Motor Arızası/Çalıştığı hat:59RS
A206:Motor Arızası/Çalıştığı hat:78
B133:Motor Arızası/Çalıştığı hat:35C
A261:Arıza Beyanı/Çalıştığı hat:336E
B110:Motor Arızası/Çalıştığı hat:31E
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.