Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

B-312
DT2

B-1720
DT1
Hat: yazdığında bir boşluk bırakmazsan, :'nın yanına emoji kısayollu bir harf gelirse emoji koyar. Örneğin Hat:DT1 aradaki boşluğu sildiğim an gülen surat olur. Sildiğim için gülen surat oldu

Konu sahibi
Hat: yazdığında bir boşluk bırakmazsan, :'nın yanına emoji kısayollu bir harf gelirse emoji koyar. Örneğin Hat:DT1 aradaki boşluğu sildiğim an gülen surat olur. Sildiğim için gülen surat oldu
Teşekkür ederim bilgi için bende neden emoji geliyor diyordum teşekkür ederim tekrardan☺️

Sırasıyla çok arıza veren araçlar :
1-Breda CNG / S Plus
2-Citaro solo /Citaro G
3-CapaCity (Belki)
Birinci sırayı nasıl savaş petrol temsasına vermezsin 50V’nin bazı seferleri o yaşayan ölü yüzünden iettye gitmiş olabilir

Konu sahibi
M4001-M4013 arası nasıl? Ara sıra avcılar hatlarında denk geldim iyi gibiler sanki.
Araçlar çalışmıyor ki 2 ay çalışıyorsa 3 4 ay yatıyorlar hiç sabit olarak 3 4 ay çalıştıklarını göremedim ama Conecto conectodur yani

Konu sahibi
CNG'li Temsa'lar bence daha kötü. Araçların frenleri sıkıntıklı. Bazen hararet yapıyor.

T1103'ün başına geldi bu durum.
T1103 önüne aniden çıkan araca çarpmamak için şoför direksiyona ve pedala çok yüklendi ve direğe saplandı yoksa İETT nin Temsa Avenue LF leri gayet iyi bence

Akia Metrobüs A5024

Ekran görüntüsü 2025-06-23 223203.png

Geri
Üst Alt