İett araçlarında değilde , özelde camlar sanki patalayacakmış gibi sallanıyor . Maalesef çok uzun zamandır İETT Temsasına binemedim 

89C'de Bmc ile karışık çalışıyorlar 92'de de Temsa var diye biliyorum bu hatlar ters değilse binebilirsin aslındaİett araçlarında değilde , özelde camlar sanki patalayacakmış gibi sallanıyor . Maalesef çok uzun zamandır İETT Temsasına binemedim![]()
Buraya da ayda yılda bir tane geliyor gelmesine ama saatlerimiz kesişmiyor89C'de Bmc ile karışık çalışıyorlar 92'de de Temsa var diye biliyorum bu hatlar ters değilse binebilirsin aslında
Kulak tırmalayıcı ses çıkarıyor ayrıca. Rölantide homurduyor, gaz verdiğinde zırıldıyor.İett araçlarında değilde , özelde camlar sanki patalayacakmış gibi sallanıyor . Maalesef çok uzun zamandır İETT Temsasına binemedim
Kıraç bölgesi araçlarını ara sıra Silivri Sanayi Sitesi'ne giderken görüyorum.Silivri Sanayi Bölgesinde olan arızalı araçlar;
A-910:Arıza beyanı/Çalıştığı Hat:303B-303A
A-937:Validatör arızası/Çalıştığı Hat:303A
A-684:Arıza/Çalıştığı Hat:429A
4 koltuk var yenilerde hepsinde var mı bilmiyorum fakat 50D’de reklamlı Otokar genelde bundan oluyoronun yerine oraya 4 koltuk konulabilirdi ama 3 koltuk yanyana biraz metro gibi durmuş![]()
Bu yeni pluslar fena değil aslında çok nadir amaTemsalar demekki sadece İstanbulda kötü değil , markanın geneli çöp![]()
Mercedes motordan beklemezdimA3118 Motor arızası Hat 79E
Hocam O4xxx'li araçlar sizin yakanızdaysa içini bir paylaşır mısınız? İZULAŞ filosundakiler ona benziyormuş da4 koltuk var yenilerde hepsinde var mı bilmiyorum fakat 50D’de reklamlı Otokar genelde bundan oluyor
4x benim yakamda ama görmem zor gibi yakınında yaşamıorum pekHocam O4xxx'li araçlar sizin yakanızdaysa içini bir paylaşır mısınız? İZULAŞ filosundakiler ona benziyormuş da
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.