Ekas elektronik arıza diye biliyorum ardpryi bilmiyorumEkas ardpr ne demmek
Ekas elektronik arıza diye biliyorum ardpryi bilmiyorumEkas ardpr ne demmek
Sabah 10:15 seferine binmiştim. Körük kapısının oralardan su damlatıyordu 2 sefer yaptıktan sonra gitmişK1621:Kamera+Klima Arızası/Çalıştığı Hat:HS2
Her zaman motoru arızalanıyor bu aracın zaten kaç kez Sefaköy merkez de yolcu indirip beklediğine şahit oldum ama hâlâ değişmedi.
Ekas arızası aracın dengesiz bir sürüş yapması ve doğru yüksekliğe ayarlanamaması.Ekas ardpr ne demmek
Olası yaralanmalı veya ölümlü kazada çok büyük sorunlar yaratır hem kuruma hem de araç sahibine. Olma ihtimali çok düşük olsa da kimse bu riske girmez benceBir şey sorucam . Bir önceki sayfada bir araç için Kamera arızası yazılmış . Ayrıca araç sefer yapmamış gibi ( kırmızı renk seferi yapmadığını simgeliyor sanırım)
Kamera arızası sefer yapamayacak kadar ciddi bir problem mi ? Yolcu iniş binişlerinde aynaları kullanabilir , ayrıca yolcular da inen var binen var diye uyarabilir ?
Konusu açılmışken belirteyim. Yeşil renk seferi tamamladı, sarı renk yolda kaldı, kırmızı renk sefer iptal, mavi renk aracın şu an yaptığı sefer, gri renk yapılması beklenen sefer.kırmızı renk seferi yapmadığını simgeliyor sanırım
Evet doğru ben böyle düşünmemiştim .Olası yaralanmalı veya ölümlü kazada çok büyük sorunlar yaratır hem kuruma hem de araç sahibine. Olma ihtimali çok düşük olsa da kimse bu riske girmez bence
Bilgiler için teşekkürler abiKonusu açılmışken belirteyim. Yeşil renk seferi tamamladı, sarı renk yolda kaldı, kırmızı renk sefer iptal, mavi renk aracın şu an yaptığı sefer, gri renk yapılması beklenen sefer.
Sarı renkte aracın yolda kaldığı en son geçtiği durak yazılı. Geri kalanlarda da en yakın olduğu durak yazmakta.
Çok Geçmiş olsun. Nasıl oldu biri mi çarptı bir yere mi sürttüB5323:Arka kapı camı patladı.Bu aracın içinde bende vardım ve az daha cam üstüme düşüyordu Allah'tan hiçbirimize birşey olmadı.Araç ile Boğazköy son durağa gittik ve araç oradan İkitelli Garajına geçti.
Çalıştığı Hat:142A
Hayır yol çok dar olduğu için otobüs dönemedi ve çöp kutusuna arka kapısı geldi ve cam patladı.Çok Geçmiş olsun. Nasıl oldu biri mi çarptı bir yere mi sürttü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.