Hat: yazdığında bir boşluk bırakmazsan, :'nın yanına emoji kısayollu bir harf gelirse emoji koyar. Örneğin HatB-312
DT2
B-1720
DT1
Teşekkür ederim bilgi için bende neden emoji geliyor diyordum teşekkür ederim tekrardanHat: yazdığında bir boşluk bırakmazsan, :'nın yanına emoji kısayollu bir harf gelirse emoji koyar. Örneğin HatT1 aradaki boşluğu sildiğim an gülen surat olur. Sildiğim için gülen surat oldu
Birinci sırayı nasıl savaş petrol temsasına vermezsin 50V’nin bazı seferleri o yaşayan ölü yüzünden iettye gitmiş olabilirSırasıyla çok arıza veren araçlar :
1-Breda CNG / S Plus
2-Citaro solo /Citaro G
3-CapaCity (Belki)
Resmi plakalı araçları kastetmiştimBirinci sırayı nasıl savaş petrol temsasına vermezsin 50V’nin bazı seferleri o yaşayan ölü yüzünden iettye gitmiş olabilir
Avenue plus larda çok sorun yok arıza yaptığını hiç görmedim/ S Plus
Bredamenarinibus avancity S plus idi benim kastetiğimAvenue plus larda çok sorun yok arıza yaptığını hiç görmedim
CNG'li Temsa'lar bence daha kötü. Araçların frenleri sıkıntıklı. Bazen hararet yapıyor.Resmi plakalı araçları kastetmiştim
Araçlar çalışmıyor ki 2 ay çalışıyorsa 3 4 ay yatıyorlar hiç sabit olarak 3 4 ay çalıştıklarını göremedim ama Conecto conectodur yaniM4001-M4013 arası nasıl? Ara sıra avcılar hatlarında denk geldim iyi gibiler sanki.
T1103 önüne aniden çıkan araca çarpmamak için şoför direksiyona ve pedala çok yüklendi ve direğe saplandı yoksa İETT nin Temsa Avenue LF leri gayet iyi benceCNG'li Temsa'lar bence daha kötü. Araçların frenleri sıkıntıklı. Bazen hararet yapıyor.
T1103'ün başına geldi bu durum.
Muhtemelen fren hidroliği azaldı aracın.T1103 önüne aniden çıkan araca çarpmamak için şoför direksiyona ve pedala çok yüklendi ve direğe saplandı yoksa İETT nin Temsa Avenue LF leri gayet iyi bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.