YazıldıA-1653:Ariza
Abi valla 4 durak için bindim yapmayınM4001 -> Sefer Yarım Kaldı+Arıza Dönüşü - 79K
Yok yok senlik sıkıntı yok bu seferAbi valla 4 durak için bindim yapmayın
Yok artık sefer iptal etmek için bahane etmiştir yoksa daha 1 haftalık araçEvet 2025 model daha alınalı 1 hafta anca olan Mercedes Motor Arızası yemiş @Emirinho10 @hat.76o
Ekli dosyayı görüntüle 78062
Yani kuleli de arıza vermiş şuan yenibosna peronlarda gösteriyorYok artık sefer iptal etmek için bahane etmiştir yoksa daha 1 haftalık araç
Dün ikisi 146 hattında çalışırken hiç sorunları yoktu. Ne oldu da böyle duruma geldiler?M4001 -> Sefer Yarım Kaldı+Arıza Dönüşü - 79K
M4005-> Sağ Ayna Arızası+Fren Şikayetleri - 79G
Tam da İncirtepe'de kaza yapmış. Geçmiş olsun.M4008:
146_G_D7745 (4448)
15:15 - BOĞAZKÖY / BAHÇEŞEHİR
(15:15 - -)
İNCİRTEPE (122922)
MADDİ HASARLI KAZA
Sabahta ariza vermis
Ben bindim.Dün ikisi 146 hattında çalışırken hiç sorunları yoktu. Ne oldu da böyle duruma geldiler?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.