Emreunel tum isuzulara nazar degdirdiA-1223 muayeneden kalmıştır
Araç 2020 model Isuzu NovoCiti Life
Emreunel tum isuzulara nazar degdirdiA-1223 muayeneden kalmıştır
Araç 2020 model Isuzu NovoCiti Life
Otokar pertA-659 muayeneden kalmıştır
Araç 2014 model Otokar Sultan Maxi City
Altına imzamı atarım.Nedir bu otokar düşmanlığı be ? Tamam sevmeyebilirsin de her şurada bir Otokar muayeneden kaldı , kaza yaptı , pert oldu oh çekiyosun ! Millet karsanı sevmiyor , her başlıkta arıza yaptığı söylendiği zaman oh çekiyor mu millet ? Üzgün emoji atıyor , çalışan araçlara çöp bile olsa bi saygı duyuyorlar .
Şu izmirli arkadaşlar yanlış anlamasın baştan söylüyorum, hiçbiriyle de derdim yok ama geldiklerinden beri yazı yazma hevesim kaçtı .
İzmirin başlığı ve Istanbulun başlığı iki ayrı başlık olsun artık . Bu ne hibrit otobüs gibi ya da toplama kampı gibi .
İki cümle okumaya giriyorum İstanbulla alakalı , İzmirin yanan Otokarları hakkında tez çıkartıcam bu gidişle !
Sakin olunuz hocam, biz bu arkadaşı kontrol altına alacağız, biz de İstanbul başlıktayız hırgür çıkartmıyoruz @AtabeyNedir bu otokar düşmanlığı be ? Tamam sevmeyebilirsin de her şurada bir Otokar muayeneden kaldı , kaza yaptı , pert oldu oh çekiyosun ! Millet karsanı sevmiyor , her başlıkta arıza yaptığı söylendiği zaman oh çekiyor mu millet ? Üzgün emoji atıyor , çalışan araçlara çöp bile olsa bi saygı duyuyorlar .
Şu izmirli arkadaşlar yanlış anlamasın baştan söylüyorum, hiçbiriyle de derdim yok ama geldiklerinden beri yazı yazma hevesim kaçtı .
İzmirin başlığı ve Istanbulun başlığı iki ayrı başlık olsun artık . Bu ne hibrit otobüs gibi ya da toplama kampı gibi .
İki cümle okumaya giriyorum İstanbulla alakalı , İzmirin yanan Otokarları hakkında tez çıkartıcam bu gidişle !
Katılıyorum. Bazı konular, konularından bağımsız dm konuşmalarına dönüyordu madem konusu açıldı bende söyleyeyimNedir bu otokar düşmanlığı be ? Tamam sevmeyebilirsin de her şurada bir Otokar muayeneden kaldı , kaza yaptı , pert oldu oh çekiyosun ! Millet karsanı sevmiyor , her başlıkta arıza yaptığı söylendiği zaman oh çekiyor mu millet ? Üzgün emoji atıyor , çalışan araçlara çöp bile olsa bi saygı duyuyorlar .
Sakin olunuz hocam, biz bu arkadaşı kontrol altına alacağız, biz de İstanbul başlıktayız hırgür çıkartmıyoruz @Atabey
Talepleriniz değerlendirilmiştir, bir daha istanbul başlığa yazmayacağız iyi günlerKatılıyorum. Bazı konular, konularından bağımsız dm konuşmalarına dönüyordu madem konusu açıldı bende söyleyeyim
Acaba hergün böyle değişik şeyler var mı ? Bütün araçlara tek tek bakmak lazım .
Bir günümü bu saçmalıkları görüp gülmeye ayırabilirim. Saati yanlış görmüş nedir yaAcaba hergün böyle değişik şeyler var mı ? Bütün araçlara tek tek bakmak lazım .
Bir tane değil. 6 adet otobüs arızalandı benden.Ben asıl @59Yunus34 'ü de bekliyirum, ona da virüs bulaşmış, emreunel virüsü ,
A-1744'ün hortumu patlamış,
Bundan onu sorumlu tutarım
Acaba hergün böyle değişik şeyler var mı ? Bütün araçlara tek tek bakmak lazım .
10 Resim limitliydi yetmedi devamSabahın daha ilk saatlerinden tonlarca Temsa CNG arızası
T1083 -> Motor - 147
Ekli dosyayı görüntüle 74475
T1052 -> Hortum Patladı - MK12
Ekli dosyayı görüntüle 74476
T1085 -> Motor - 147
Ekli dosyayı görüntüle 74477
T1023 -> Motor 147
Ekli dosyayı görüntüle 74478
T1082 -> Kalorifer/Klime - 97
Ekli dosyayı görüntüle 74479
T1066 -> Hararet ve Kayış Kasnak - 97BT
Ekli dosyayı görüntüle 74480
T1037 -> Orta Kapı - HT11
Ekli dosyayı görüntüle 74481
T1106 -> Kapı - HT11
Ekli dosyayı görüntüle 74482
T1091 -> Su Kaçağı - HT11
Ekli dosyayı görüntüle 74483
T1093 -> Arıza Beyanı
Ekli dosyayı görüntüle 74484
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.