Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler | Sayfa 64 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

• #1,265
Nedir bu otokar düşmanlığı be ? Tamam sevmeyebilirsin de her şurada bir Otokar muayeneden kaldı , kaza yaptı , pert oldu oh çekiyosun ! Millet karsanı sevmiyor , her başlıkta arıza yaptığı söylendiği zaman oh çekiyor mu millet ? Üzgün emoji atıyor , çalışan araçlara çöp bile olsa bi saygı duyuyorlar .
Şu izmirli arkadaşlar yanlış anlamasın baştan söylüyorum, hiçbiriyle de derdim yok ama geldiklerinden beri yazı yazma hevesim kaçtı .
İzmirin başlığı ve Istanbulun başlığı iki ayrı başlık olsun artık . Bu ne hibrit otobüs gibi ya da toplama kampı gibi .
İki cümle okumaya giriyorum İstanbulla alakalı , İzmirin yanan Otokarları hakkında tez çıkartıcam bu gidişle !

• #1,266
Nedir bu otokar düşmanlığı be ? Tamam sevmeyebilirsin de her şurada bir Otokar muayeneden kaldı , kaza yaptı , pert oldu oh çekiyosun ! Millet karsanı sevmiyor , her başlıkta arıza yaptığı söylendiği zaman oh çekiyor mu millet ? Üzgün emoji atıyor , çalışan araçlara çöp bile olsa bi saygı duyuyorlar .
Şu izmirli arkadaşlar yanlış anlamasın baştan söylüyorum, hiçbiriyle de derdim yok ama geldiklerinden beri yazı yazma hevesim kaçtı .
İzmirin başlığı ve Istanbulun başlığı iki ayrı başlık olsun artık . Bu ne hibrit otobüs gibi ya da toplama kampı gibi .
İki cümle okumaya giriyorum İstanbulla alakalı , İzmirin yanan Otokarları hakkında tez çıkartıcam bu gidişle !
Altına imzamı atarım.

• #1,268
Sakin olunuz hocam, biz bu arkadaşı kontrol altına alacağız, biz de İstanbul başlıktayız hırgür çıkartmıyoruz @Atabey

• #1,269
Katılıyorum. Bazı konular, konularından bağımsız dm konuşmalarına dönüyordu madem konusu açıldı bende söyleyeyim

• #1,270
  • #1,271
Seç beğen al 😅

IMG_20250723_004329.jpg

IMG_20250723_003850.jpg

IMG_20250723_003524.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.