Sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum 

Çok yüklenmeyin kardeşimize alt tarafı nazarı yüksek bir arkadaşımız.A1870 de motor arızası vermiş hocam siz valla uğursuzsunuz @@emreunel159 hocam
Otobüse binmeme hakkını da kullanabilirsinSessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum![]()
Evden dışarıya adım atsam bile yetiyorEmre Ünel için otobüse binme yasağı İBB meclisinde kabul gördü
Ben asıl @59Yunus34 'ü de bekliyirum, ona da virüs bulaşmış, emreunel virüsü ,Evden dışarıya adım atsam bile yetiyor![]()
Şeytanlık seviyesi2024 Akialara bin hepsi arızalansın![]()
Yok artık
Hocam bizim procitylere binsenez otobus yaanr heralde ama Bornova disi tum otobuslere binin de Eshot akillansinYok artık
Belki yolcu çocuktur engelli dir her şey olabilir
Ay dışkıysa daha kotu.Temizlemislerdir demi ben o orobus son sfer olsa bile aninda inerdim.
12 civari yaşındaki çocuksa bilerek yapmis olabilir haberini okumustum.Belki yolcu çocuktur engelli dir her şey olabilir
HE ? YOK ARTIK
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.