Mecidiyeköy ,Zincirlikuyu ,Altunizade ,Uzunçayır anonslarında da aktarma anonsu eklendi. Ama sesi kalın olan kadın robotik seslendirme ile.Dün metrobüste dikkatimi cekti şaşırdım küçükçekmece istasyonunda marmaray aktarma anonsu eklenmiş. Acaba diger duraklaradamı eklendi bilgisi olan varmı.
Bu hattın 7/24 çalıştırılması lazım. Niye yapmıyorlar anlamış değilim. Gece 12 - sabah 5 arası minibüs caddesinde neden ulaşım yok acaba..17 Pendik - Kadıköy hattında 03-01-2025 itibariyle Haftaiçi 22 seferin hareket saati güncellenmiştir duyurusu yapılmış.
Toplamda 4 sefer eksiltilmiş
Kesinlikle evet. 2020'ye kadar gece seferleri vardı ama pandemiden sonra kaldırıldı. Muhtemelen minibüslere mecbur kalınsın isteniyor.Bu hattın 7/24 çalıştırılması lazım. Niye yapmıyorlar anlamış değilim. Gece 12 - sabah 5 arası minibüs caddesinde neden ulaşım yok acaba..
"Sayın Yolcularımız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Yenibosna ve İncirli istasyonlarında yenileme çalışması yapıyoruz. Çalışma nedeniyle istasyonlarda yoğunluk ve istasyonu takip eden istasyonlarda gecikme yaşanabilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."Eksikler var Yenibosna-Şirinevler-Bahçelievler-Zeytinburnu-İncirli-Cevizlibağ-Edirnekapı-Söğütlüçeşme duraklarında aktarma anonsları yok ama. Ayrıca anons cümleleride düzensiz tutarsız. Mesela küçükçekmecede şöule yapılmış. Sayın Yolcularımız Halkalı - Gebze Marmaray hattını kullanacak yolcularımız. Küçükçekmece İstasyonumuzda inebilirler.
1.Hata En başta yolcularımız demiş aynı cümlede tekrar yolcularımız demiş. Bide inebilirler diye yarım bırakmışlar.
Doğrusu: Sayın Yolcularımız Halkalı-Gebze marmaray hattına aktarma yapmak için Küçükçekmece istasyonumuzda inmeniz gerekmektedir. Yada bu durakta inmeniz gerekmektedir. Şeklinde olması gerek. Önceden anonsları. Cümleleri düzenliydi bu anonslar düzensiz yapılmış. Sanki acele ile hemen yapılıp yüklenmiş.
Birde zincirlikuyuda sadece M2 ve M11 diyerek kısadan yapmışlar hangi metronun olduğu belirtilmemiş.
Beykoz için hayırlısı olsun Şile gibi ulaşım sorunu olan bir ilçe...Müjde Beykozlu! 15BK hattına Çifteçınarlar kalkışlı İETT araçları eklemişler. Muhtemelen körüklüdür bu araçlar.
M3 hattı Bahçelievler durağından geçmiyor. Haznedar'dan geçiyor. Haznedar'dan da Metrobüs geçmiyor.Bahçelievlerden de M3 aktarmasi var unutmayalım onuda
Oley beMüjde Beykozlu! 15BK hattına Çifteçınarlar kalkışlı İETT araçları eklemişler. Muhtemelen körüklüdür bu araçlar.
11ÇB'den çekmişler, 11ÇB hattına artık Anadolu Garajı veriyor, Şahinkaya 2-3 tane veriyor. Körüklü sayısı azaldı o gereksiz hatta. (Dileklerim kabul oldu.) Şimdi sıra 121A ve 121B hatlarına körüklü vermekte.Şimdi benim merak ettiğim; 15BK hattında çalışan bu araçlar körüklü ise, hangi hattan çektiler bu araçları?
Beykozlu, gel anlaşalım seninle; 121A hattını kapatalım ve 121K (121B) hattını full körüklü yapalım.11ÇB'den çekmişler, 11ÇB hattına artık Anadolu Garajı veriyor, Şahinkaya 2-3 tane veriyor. Körüklü sayısı azaldı o gereksiz hatta. (Dileklerim kabul oldu.) Şimdi sıra 121A ve 121B hatlarına körüklü vermekte.
121B, 121BS kapansın gerekirse ama A kapanmasın.Beykozlu, gel anlaşalım seninle; 121A hattını kapatalım ve 121K (121B) hattını full körüklü yapalım.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.