Pek dinledikleri yokta neyse
Otomatik mesajla geçiştiriliyor genelde. Geçen X otobüsünü 500 metre ileriden bir duraktan başlatırsanız daha verimli olur falan yazmıştım, gelen cevap güzergah değişimi sonrası kaldırılan durakta yolcular mağdur olur diye uygun değil idi.Pek dinledikleri yokta neyse
Hat ve revize yapmasalar bile en azından şu şu gerekçelerden ötürü şimdilik uygun görülmemiştir deseler yine amenna. Alakasız cevaplar verilince yazdığına, beklediğine değmiyor. O sebepten artık yazmayı bıraktım. Aktif bir muhtarınız falan varsa talepleri kişiler üzerinden iletmek daha çok iş görüyor.Aslında çözüm olabilecek şeyleri İETT nin olumsuzluk olur diye otomatik mesajla geciştirmesi oldukça saçma. Tamam yeni hat ihdası talebine olumlu yanıt veremiyorsun bari hat güzergahlarında revize edilebilir.
Muhammed, bilmediğim hatlar ile ilgili yorum yapamam. Kul hakkına girmek olur, yolcu sirkülasyonu hakkında bilgim olan hatlarla ilgili sonuna kadar savunurum düşüncemi.Mesela benim talebim var
89BS hattını Olimpiyat durağın çekilmesi ve MK kodu ile hizmet vermesi
KÇ2 hattını yenibosnadan sefaköye kısaltılması kanuni hastanesindende Olimpiyat durağına uzatılması kodu ise MK olarak hizmet vermesi.
36AS hattının şehir hastanesi bloklarından geçecek şekilde düzeltilmesi ve sefer sayılarının arttırılması.
MR52 hattının sefer saatlerinin arttırılması ve hafta sonunada sefer saatlerinin eklenmesi
Söğütlüçeşme den M9 metrosuna ulaşım için hat bunun için en yakın durak mimar sinan durağı MK kodu ile ücretsiz aktarma yapılabilir.
sayın admin bu taleplerimi iletirse çok sevinirim.
Teşekkür ederim ama buna gerek yok. Dediğim gibi; deneyimlemediğim bir hatla ilgili sürece giremem. Bir de arkadaşlar; ufak bir yanlış anlaşılma var. İETT bizim her istediğimizi yapıyor diye bir şey yok. İETT'nin işine gelirse yapıyor; ilk başta istemem, yan cebime koy yapıyor. Bugüne kadar 8 talebimden 3'ünde istediğimi aldım ben. Başarı oranım %37,5.Vural bey hat bilgisi ile ilgili özelden dm ile bilgilendirebilirim sizi tabi sizin içinde uygun olursa
Anadolu yakasında da en çok Sultanbeyli Battalgaziye çalışıyor belediye. dakika başı 132M 131YS ayrıca birkaç tane metro aktarmalı otobüs hatları falan. bi Şileye uğramadı şu otobüsler.KM19 Yeni Hat Duyurusu :
Değerli yolcularımızın dikkatine;
KM19 – Mimar Sinan Mh. - Kartal hattı 1 Şubat Cumartesi gününden itibaren, Battalgazi Mh. - Bosna Blv. - Hasanpaşa - Uğurmumcu - Yakacık - Atalar Marmaray - Kartal güzergâhında hizmet vermeye başlayacaktır.
Beykoz'un hatlarını planlar mısın? Merak ettim hangi hattın nasıl yoğunlukta olduğunu biliyor musun?Ben isim vermeden söyledim. Ayrıca istersen 100 tane üniversite oku benim kadar iyi hat planlayamazsın. Ben belediye başkanı olacak adamım.
Karsanlar değişik olurdu, güzel olurdu ama yokuş çıkamıyorlar maalesef. Senin Citaro'ları çok sevdiğini biliyorum ama Beykoz'un yokuşlu yollarında bu güçlü araçlar olmazsa araçlar yokuşta kalır.15F den körüklü citaroları alıp körüklü karsan vermek nasıl olurdu çok mutlu olurdun demi 2 kez atıldım siteden senin yüzünden hep kuyumu kazdın
Evet doğru, ettim. Bir tane sitemiz var ulaşım sorunlarını konuşabildiğimiz, iyi geçineceğiz mecbur.Ama son olayda emin ol ki olayda sen bile yoktun ben başkasıyla konuşuyordum sen şikayetin ettin ben argo konuşuyomuşum diye.
Yani ben sana hiç sinir olmuyor muyum ama tahammül ediyorum. Gidipte şikayet etmiyorum neyse.
Bak bak paşama bak sen yahu arkadaş şurda ulaşım konularını doğru düzgün konuşalım diye bu forumdayız adamdaki egoya bak görende iett müdürü sanır.iyiki en sonunda banladınız şu adamı artık önceki sitede olsun burda olsun yetti artık.Ben isim vermeden söyledim. Ayrıca istersen 100 tane üniversite oku benim kadar iyi hat planlayamazsın. Ben belediye başkanı olacak adamım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.