Ankara'nın da pek bir farkı yok.
Trafik felaket hale geldi.
Trafik felaket hale geldi.
Ankara daha fazla otobüs aldı fakat orada da metro yok denecek kadar az.Ankara bizden kat be kat şanslı diye düşünüyorum. Bizim başkan toplu taşımayı yönetemiyor. Ya hiç birşey yapmasa yani hiç dokunmasa ellemese sistem sorunsuz şekilde çalışırdı.
bence hepsi sorumlu. ulaşım sorununu görmemek için kör olmak gerekir belediye başkanı da çok büyük suçlu.Sizce bu gelmeyen otobüslerden, kapanan ve seyrekleştirilen hatlardan ilk etapta İETT genel müdürü mü sorumludur yoksa İmamoğlu mu?
İnsan düşününce ilk olarak İETT genel müdürü diyesi geliyor çünkü onun işi o ya ama bana öyle geliyor ki tüm bu olanlardan büyükşehirin de haberi var ve kaynak yaratmak için böyle yapılıyor diye düşünüyorum yani akbile yapılan zamlar yatırılan otobüsler ve kısalan hatlar. Bilemedim...
Tek suçlu irfansa al abi irfanı görevden sorunlar çözülsün o zaman. Liyakat liyakat diyoruz demi bu mu abi liyakat ya aktarma hatları bir halt zannediyor bu mu liyakat.
Evet. Sabah saatlerinde birkaç sefer var öyle. Yeni de değil.Bişey sorucam aklıma takıldı 76O hattında otobüs tabelaların bazılarında Organize Sanayi yazısı görülmekte bu yazı olan hatlar o bölgeden giden depar hatmı acaba
07.10 kalkışlı D işaretli sefer. Dün C-304 çalışmış.Bugün 7.25'te Anadoluhisarı Shell'in orada Kavacık yönünde 121B gördüm. Kaç kalkışlı araç bu? Hareket saatlerinde bu aracı göremedim.
Evet. Google Maps üzerinden bakınca anladım meseleyi. Ama araç bomboştu. Toplasan 10 yolcu bile yoktu.07.10 kalkışlı D işaretli sefer. Dün C-304 çalışmış.