Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son durağı artık Sabiha Gökçen oldu.

Ama D-100 üzerinden diyorsanız evet. Tavşantepe.

Tuzla uzatması da açılınca tam olacak.
Pendik’te D100 yanyolunda değil mi?

Tuzla uzatması revize edilmiş güzergahıyla açılırsa hiç bir halta yaramaz

Pendik’te D100 yanyolunda değil mi?

Tuzla uzatması revize edilmiş güzergahıyla açılırsa hiç bir halta yaramaz
Öyle olacak bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Çünkü Esenyalı ve Güzelyalıda ki vatandaşlara da Çamçeşme ve Kavakpınardaki vatandaşa da Tavşantepe - Tuzla Metrosunun geçeceği söylendi.

Öyle olacak bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Çünkü Esenyalı ve Güzelyalıda ki vatandaşlara da Çamçeşme ve Kavakpınardaki vatandaşa da Tavşantepe - Tuzla Metrosunun geçeceği söylendi.
inşallah değiştirmezler, son vizyon haritasında marmarayla yan yana gözüküyordu

O kadar içe girmesi bir 50 yıl sürer
Aynısı Sabiha Gökçen Havalimanı - Gebze Metrosu içinde geçerli. Böylelikle Fatih Mahallesi, Sabancı Üniversitesi - OSB - Orhanlı - Aydınlı TOKİ Konutları - Mimar Sinan Mahallesi - Şifa Mahallesi - Çayırova - Gebze Adliyesine metro gelecek.

Aynısı Sabiha Gökçen Havalimanı - Gebze Metrosu içinde geçerli. Böylelikle Fatih Mahallesi, Sabancı Üniversitesi - OSB - Orhanlı - Aydınlı TOKİ Konutları - Mimar Sinan Mahallesi - Şifa Mahallesi - Çayırova - Gebze Adliyesine metro gelecek.
O inşallah yapılır da gelmezse şaşırmam

Tuzla metrosunu hala bekliyroum ben
Öncelikli hat olmadığı için rafa kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi ödenek vermedi diye hükümeti, hükümette verdiğim ödeneği başka metrolara kullandı diye belediyeyi suçluyor.

Bende Tuzla - Tepeören Tramvay hattını bekliyorum.

Öncelikli hat olmadığı için rafa kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi ödenek vermedi diye hükümeti, hükümette verdiğim ödeneği başka metrolara kullandı diye belediyeyi suçluyor.

Bende Tuzla - Tepeören Tramvay hattını bekliyorum.
O bana yükseltiden ötürü biraz hayal gibi geliyor. 133P yükünü kaldırabilen bir hat şu anlık (iş giriş çıkışlar haricinde)

98S hattı:

09-10-2025 itibariyle Haftaiçi 37 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 5 sefer ilave edilmiştir.

Bu 5 ilave de 98S-1 hattına. 98S hattı yavaş yavaş Bakırköy'ü terk ediyor.

2026'da Bakırköy'de 98S diye bir şey kalmaz.

Eskiden aynı durum 98AB için oluyordu ama 98AB-1'den eser kalmamış.

Yeter artık 😭😭 Sabah uyandığım zaman boş bir duyuru ekranı görmek istiyorum artık 😭😭 3 - 4 aydır aynı duyuru binbir farklı şekle girdi 😭
IMG_0793.jpeg

142B'yi doldurmuşlar... 3 tane güzergah değişikliği var. 😯

Güney Yanyol (Altınşehire iniş Yolu) üzerindeki Aşırı Trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Küçükçekmece - Tahtakale yönüne doğru Bayramtepe Üst Geçit durağından güzergahtan çıkarak Şehit Haki Aras durağından güzergaha girecektir. (10:28) | Yol Çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri KANUNİSULTANSÜLEYMAN yönüne doğru ARDIÇLIEVLER durağından güzergah dışına çıkarak YEŞİLTEPE Durağından güzergaha girecektir. (09:01) | Yol Çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri KANUNİSULTANSÜLEYMAN yönüne doğru KIRAÇ KÖPRÜ durağından güzergah dışına çıkarak YILMAZKENT Durağından güzergaha girecektir. (08:49) | GÜRPINAR CADDESİ kalkışlı 09:36 seferi 09:50 hareketle 16. (BÜYÜKÇEKMECE) - 79. (KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir.

08-10-2025 itibariyle Cumartesi 1 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Cumartesi gidiş: 15:00).

98S hattı:

09-10-2025 itibariyle Haftaiçi 37 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 5 sefer ilave edilmiştir.

Bu 5 ilave de 98S-1 hattına. 98S hattı yavaş yavaş Bakırköy'ü terk ediyor.

2026'da Bakırköy'de 98S diye bir şey kalmaz.

Eskiden aynı durum 98AB için oluyordu ama 98AB-1'den eser kalmamış.
Metro gelmeden metro gelmiş gibi güzergahları kısaltıyorlar.

19V-1 Hattı Hakkında

Değerli yolcularımızın dikkatine;

Vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini artırmak ve hastane erişimini kolaylaştırmak amacıyla 13.10.2025 tarihinden itibaren, 19V-1 numaralı Veysel Karani / Samandıra - Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Hastanesi hattımız, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi-Alsancak Caddesi-Atayolu Caddesi-Sancaktepe Emniyet-Sarıgazi Metro-Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergâhında hizmet vermeye başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

1760100405462.png

KAYNAK: İETT Duyurular

L’Etape Türkiye by Tour de France 2025 Nedeniyle Güzergah Değişiklikleri

Değerli yolcularımızın dikkatine,

12 Ekim Pazar günü düzenlenecek “L’Etape Türkiye by Tour de France 2025“Bisiklet Yarışı nedeniyle güzergâh üzerinde hizmet veren hatlarımızda etkinlik süresince geçici güzergâh değişiklikleri olacaktır.

Bu doğrultuda;

11ÇB, 15ÇB,15D,15KÇ,20, 135A, 135G, 135K,136,136R, 136Z ve 137, numaralı hatlarımız yarış süresince hizmet veremeyecektir.

14M ve 15M
numaralı hatlarımız yarış süresince, Anadolu Hisarı Körfez Sahil Yolu ile hizmet verecektir.138, 138B ve 9H numaralı hatlarımız yarış süresince, Kalyon Sokak Durağı’nda son durak yaparak hizmet verecektir.

139S numaralı hattımız yarış süresince, Karakiraz Köyiçi Durağı’nda son durak yaparak hizmet verecektir.

11H numaralı hattımız yarış süresince, Beykoz yönünde Yamanevler Tem Otoyolu’nu kullanarak Kavacık Köprüsü’nden Göksu Yolu ve Anadolu Hisarı Körfez Sahil Yolu ile hizmet verecektir.

15SD, 15BK, 15TK, 121A, 121BS, 135T, 136B, 14M, 15TY, 15M ve 15E numaralı hatlarımız yarış süresince, Anadolu Hisarı Körfez Sahil Yolu ile hizmet vereceklerdir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ekran görüntüsü 2025-10-10 154751.png

KAYNAK: İETT Duyurular

Duyuru

Beşyüzevler Viaport Eski Edirne Asfaltı üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Eminönü Edirnekapı yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir.

(15:52),

Her gün bu duyuru

Geri
Üst Alt