Pendik’te D100 yanyolunda değil mi?Son durağı artık Sabiha Gökçen oldu.
Ama D-100 üzerinden diyorsanız evet. Tavşantepe.
Tuzla uzatması da açılınca tam olacak.
Tuzla uzatması revize edilmiş güzergahıyla açılırsa hiç bir halta yaramaz
Pendik’te D100 yanyolunda değil mi?Son durağı artık Sabiha Gökçen oldu.
Ama D-100 üzerinden diyorsanız evet. Tavşantepe.
Tuzla uzatması da açılınca tam olacak.
Öyle olacak bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Çünkü Esenyalı ve Güzelyalıda ki vatandaşlara da Çamçeşme ve Kavakpınardaki vatandaşa da Tavşantepe - Tuzla Metrosunun geçeceği söylendi.Pendik’te D100 yanyolunda değil mi?
Tuzla uzatması revize edilmiş güzergahıyla açılırsa hiç bir halta yaramaz
inşallah değiştirmezler, son vizyon haritasında marmarayla yan yana gözüküyorduÖyle olacak bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Çünkü Esenyalı ve Güzelyalıda ki vatandaşlara da Çamçeşme ve Kavakpınardaki vatandaşa da Tavşantepe - Tuzla Metrosunun geçeceği söylendi.
Marmaray ile Tuzla Belediyesi-İçmeler İstasyonunda kesişecek. Oradan Yayla Mahallesi - Marina gidecek ilerideinşallah değiştirmezler, son vizyon haritasında marmarayla yan yana gözüküyordu
O kadar içe girmesi bir 50 yıl sürerMarmaray ile Tuzla Belediyesi-İçmeler İstasyonunda kesişecek. Oradan Yayla Mahallesi - Marina gidecek ileride
Aynısı Sabiha Gökçen Havalimanı - Gebze Metrosu içinde geçerli. Böylelikle Fatih Mahallesi, Sabancı Üniversitesi - OSB - Orhanlı - Aydınlı TOKİ Konutları - Mimar Sinan Mahallesi - Şifa Mahallesi - Çayırova - Gebze Adliyesine metro gelecek.O kadar içe girmesi bir 50 yıl sürer
O inşallah yapılır da gelmezse şaşırmamAynısı Sabiha Gökçen Havalimanı - Gebze Metrosu içinde geçerli. Böylelikle Fatih Mahallesi, Sabancı Üniversitesi - OSB - Orhanlı - Aydınlı TOKİ Konutları - Mimar Sinan Mahallesi - Şifa Mahallesi - Çayırova - Gebze Adliyesine metro gelecek.
İş UAB'da. Gerçi 10 seneden fazla bir süredir açılamayan Darıca - Gebze Metrosu yavaşlığı olduğu sürece yapımı 50 sene sürer.O inşallah yapılır da gelmezse şaşırmam
Tuzla metrosunu hala bekliyroum benİş UAB'da. Gerçi 10 seneden fazla bir süredir açılamayan Darıca - Gebze Metrosu yavaşlığı olduğu sürece yapımı 50 sene sürer.
Öncelikli hat olmadığı için rafa kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi ödenek vermedi diye hükümeti, hükümette verdiğim ödeneği başka metrolara kullandı diye belediyeyi suçluyor.Tuzla metrosunu hala bekliyroum ben
O bana yükseltiden ötürü biraz hayal gibi geliyor. 133P yükünü kaldırabilen bir hat şu anlık (iş giriş çıkışlar haricinde)Öncelikli hat olmadığı için rafa kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi ödenek vermedi diye hükümeti, hükümette verdiğim ödeneği başka metrolara kullandı diye belediyeyi suçluyor.
Bende Tuzla - Tepeören Tramvay hattını bekliyorum.
Metro gelmeden metro gelmiş gibi güzergahları kısaltıyorlar.98S hattı:
09-10-2025 itibariyle Haftaiçi 37 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 5 sefer ilave edilmiştir.
Bu 5 ilave de 98S-1 hattına. 98S hattı yavaş yavaş Bakırköy'ü terk ediyor.
2026'da Bakırköy'de 98S diye bir şey kalmaz.
Eskiden aynı durum 98AB için oluyordu ama 98AB-1'den eser kalmamış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.