Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
130Ş hattını da trafiğe mahkum ettiler. D100 de aksıyor. Metroya kısaltılsın
Şahsen D100’den giden hatların kısaltılmamasını hatta çoğaltılmasını gerekli görüyorum. D100 çevresinde gittikçe daha fazla yapılaşma oluşuyor. Hatta minik 130Ş’ler de açılabilir (mesela bir tane kartal metrodan başlayan olabilir)

Şahsen D100’den giden hatların kısaltılmamasını hatta çoğaltılmasını gerekli görüyorum. D100 çevresinde gittikçe daha fazla yapılaşma oluşuyor. Hatta minik 130Ş’ler de açılabilir (mesela bir tane kartal metrodan başlayan olabilir)
Onunda çözümü var.
T işaretli saatlerde Tavşantepe Metro - Şifa Mahallesi arası
M işaretli saatlerde Tavşantepe Metro - Harem - Üsküdar arası çalışabilir.

Onunda çözümü var.
T işaretli saatlerde Tavşantepe Metro - Şifa Mahallesi arası
M işaretli saatlerde Tavşantepe Metro - Harem - Üsküdar arası çalışabilir.
Üsküdar’a talep olacağını düşünmüyorum. 16S kartal’dan itibaren D100’e iniyor zaten. Daha alttakiler veya geridekiler için 16A, Marmaray var

Üsküdar’a talep olacağını düşünmüyorum. 16S kartal’dan itibaren D100’e iniyor zaten. Daha alttakiler veya geridekiler için 16A, Marmaray var
Bende Kadıköye talep olacağını düşünmüyorum. Neden biliyor musunuz? Tavşantepeye kadar zaten M4 Metrosu var. D100 güneyinde oturanlar zaten Marmaray ile Söğütlüçeşme yada Ayrılıkçeşmesinden Kadıköye inebiliyor. Tavşantepeden doğusunun M4 ulaşımı sağlanırsa yolcuların çoğu azalacaktır. Bu konuda sadece Şifa Mahallesi kaldı. Diğer mahallelerin ulaşımı tamamlandı. Dediğiniz gibi Kartal Köprüsünden D100'e 16S kıvrılıp iniyor. Üsküdara kadar bütün ara duraklarda inene binene yardımcı olacaktır. Şifa Mahallesinden ara duraklarda inecekler içinde 16KH son hali gibi 130Ş çalışabilir.

Diğer başlıkta yazdım. Burası yeri değil. İlle de yazdığım gibi olur diyemiyorum ama mantıksal olarak bu hat 3 parça olacak.
Mesajınızı alıntılayıp paylaşsaydınız daha açıklayıcı olurdu. 5 parça da olsa trafikte araç oldukça fazla olduğu sürece raylı sistemlere ağırlık verilmedikçe aynı mağduriyet yaşanacaktır.

Hat sohbetleri konusu burası:

Bu başlık iptal duyuru güzergah değişikliği konusu

76TM ye ÖHO eklenmiş hangi bölgenin aracı çalışacak

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-09-12-06-51-340_com.iett.otobusumnerede.jpg
    Screenshot_2025-10-09-12-06-51-340_com.iett.otobusumnerede.jpg
    85.7 KB · Görüntüleme: 10
Haydarpaşa Behiç Bey Sokağı daha mantıklı olur, epey otobüsün sıra olup bekleyebileceği yer var orada.

Geri
Üst Alt