Şahsen D100’den giden hatların kısaltılmamasını hatta çoğaltılmasını gerekli görüyorum. D100 çevresinde gittikçe daha fazla yapılaşma oluşuyor. Hatta minik 130Ş’ler de açılabilir (mesela bir tane kartal metrodan başlayan olabilir)130Ş hattını da trafiğe mahkum ettiler. D100 de aksıyor. Metroya kısaltılsın
Onunda çözümü var.Şahsen D100’den giden hatların kısaltılmamasını hatta çoğaltılmasını gerekli görüyorum. D100 çevresinde gittikçe daha fazla yapılaşma oluşuyor. Hatta minik 130Ş’ler de açılabilir (mesela bir tane kartal metrodan başlayan olabilir)
İstanbul standartlarında hâlâ uzun bir hat ve bu yüzden de trafiğe takılmaya devam ediyor. 2030 yılında böyle görmeyeceğiz bu hattı, bundan emin olabilirsiniz.Trafik uğruna hattı kısalttılar ama yine trafiğe takılıyor. İyi bahane ettiler trafiği
Nasıl göreceğiz bu hattı var mı bir öngörünüz?İstanbul standartlarında hâlâ uzun bir hat ve bu yüzden de trafiğe takılmaya devam ediyor. 2030 yılında böyle görmeyeceğiz bu hattı, bundan emin olabilirsiniz.
Üsküdar’a talep olacağını düşünmüyorum. 16S kartal’dan itibaren D100’e iniyor zaten. Daha alttakiler veya geridekiler için 16A, Marmaray varOnunda çözümü var.
T işaretli saatlerde Tavşantepe Metro - Şifa Mahallesi arası
M işaretli saatlerde Tavşantepe Metro - Harem - Üsküdar arası çalışabilir.
Diğer başlıkta yazdım. Burası yeri değil. İlle de yazdığım gibi olur diyemiyorum ama mantıksal olarak bu hat 3 parça olacak.Nasıl göreceğiz bu hattı var mı bir öngörünüz?
Bende Kadıköye talep olacağını düşünmüyorum. Neden biliyor musunuz? Tavşantepeye kadar zaten M4 Metrosu var. D100 güneyinde oturanlar zaten Marmaray ile Söğütlüçeşme yada Ayrılıkçeşmesinden Kadıköye inebiliyor. Tavşantepeden doğusunun M4 ulaşımı sağlanırsa yolcuların çoğu azalacaktır. Bu konuda sadece Şifa Mahallesi kaldı. Diğer mahallelerin ulaşımı tamamlandı. Dediğiniz gibi Kartal Köprüsünden D100'e 16S kıvrılıp iniyor. Üsküdara kadar bütün ara duraklarda inene binene yardımcı olacaktır. Şifa Mahallesinden ara duraklarda inecekler içinde 16KH son hali gibi 130Ş çalışabilir.Üsküdar’a talep olacağını düşünmüyorum. 16S kartal’dan itibaren D100’e iniyor zaten. Daha alttakiler veya geridekiler için 16A, Marmaray var
Mesajınızı alıntılayıp paylaşsaydınız daha açıklayıcı olurdu. 5 parça da olsa trafikte araç oldukça fazla olduğu sürece raylı sistemlere ağırlık verilmedikçe aynı mağduriyet yaşanacaktır.Diğer başlıkta yazdım. Burası yeri değil. İlle de yazdığım gibi olur diyemiyorum ama mantıksal olarak bu hat 3 parça olacak.
Pazar günü 1 sefer için eklenmiş. Tuhaf cidden76TM ye ÖHO eklenmiş hangi bölgenin aracı çalışacak
Son durağı artık Sabiha Gökçen oldu.Tavşantepeye kadar zaten M4 Metrosu var.
Haydarpaşa Behiç Bey Sokağı daha mantıklı olur, epey otobüsün sıra olup bekleyebileceği yer var orada.Üsküdar’a talep olacağını düşünmüyorum. 16S kartal’dan itibaren D100’e iniyor zaten. Daha alttakiler veya geridekiler için 16A, Marmaray var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.