Şehirlerarası otobüs Peronları şehirlerin dışında bulunması gereken şeylerdir. Havaalanlarında öyleTopkapı peronları neye dayanarak değiştirdiniz?
Şehirlerarası otobüs Peronları şehirlerin dışında bulunması gereken şeylerdir. Havaalanlarında öyleTopkapı peronları neye dayanarak değiştirdiniz?
Dediğimi anlamadın kiŞehirlerarası otobüs Peronları şehirlerin dışında bulunması gereken şeylerdir. Havaalanlarında öyle
Havaalanları öyle de İstanbul trafiğinde otogara gitmek otobüsun sefer süresinden daha fazla olabilirŞehirlerarası otobüs Peronları şehirlerin dışında bulunması gereken şeylerdir. Havaalanlarında öyle
peronların olduğu alanı yayalaştırıp meydan yaptılar o yuzdenTopkapı peronları neye dayanarak değiştirdiniz?
Topkapı Kaleiçi peronların taşınmasından bahsediyor.Şehirlerarası otobüs Peronları şehirlerin dışında bulunması gereken şeylerdir. Havaalanlarında öyle
Peronlara giriş alanını diyorsun demi düz bi yokuş var sonra sola dönüyorsun yaOtobüsler için yol dar olduğu için taşımış olabilirler. Viraj alanları kısıtlı. 35D hattındaki küçük araçlar bile anca dönüyor o virajı.
Bide böyle olduğu zaman hattı bilmeyen şöförler çıkabiliyorEkli dosyayı görüntüle 83216
Şaka mı ya O1194'ün sadece binmeyi planladığım 21.40 seferi iptal olmuş.Bu kadar geç saatteki seferin iptal olmasınla çok nadir karşılaşıyorum şansıma bak.Yerine araç gönderirler diye umut ediyorum
Evet bir kez denk gelmiştimBide böyle olduğu zaman hattı bilmeyen şöförler çıkabiliyor
Evet. Bir kere saat 19 civarı 50K’ye yakında diye sultangazi aracı göndermişlerdi 10 dakika erken kalkış yapmıştık göğüs hastanesinde şöför telefonla arandı yolcu şikayet etmiş göğüs hastanesinin oradaki kavşağa gelmeden sağa dönüp geri perona gitmiştik ve tekrar kalkış yapmıştık. Şöför hattı biliyordu ama Alibeyköy’e ilk gidişiydi galiba alibeyköy ha dediğini duymuştum çünkü göğüs hastanesinin oradaBide böyle olduğu zaman hattı bilmeyen şöförler çıkabiliyor
Yolcu ne diye şikayet etmiş acaba erken kalkış oldu diye mi yoksa durağa uğranmadığı için miEvet. Bir kere saat 19 civarı 50K’ye yakında diye sultangazi aracı göndermişlerdi 10 dakika erken kalkış yapmıştık göğüs hastanesinde şöför telefonla arandı yolcu şikayet etmiş göğüs hastanesinin oradaki kavşağa gelmeden sağa dönüp geri perona gitmiştik ve tekrar kalkış yapmıştık. Şöför hattı biliyordu ama Alibeyköy’e ilk gidişiydi galiba alibeyköy ha dediğini duymuştum çünkü göğüs hastanesinin orada
Evet daha önce yazmıştın bi kere 48K da son seferinde başıma gelmiştiEvet. Bir kere saat 19 civarı 50K’ye yakında diye sultangazi aracı göndermişlerdi 10 dakika erken kalkış yapmıştık göğüs hastanesinde şöför telefonla arandı yolcu şikayet etmiş göğüs hastanesinin oradaki kavşağa gelmeden sağa dönüp geri perona gitmiştik ve tekrar kalkış yapmıştık. Şöför hattı biliyordu ama Alibeyköy’e ilk gidişiydi galiba alibeyköy ha dediğini duymuştum çünkü göğüs hastanesinin orada
Buna göre yaklaşık 7 saat erken sonlanması gerekmez mi.TM2 -> 17-09-2025 itibariyle Haftaiçi 85 seferin hareket saati güncellenmiştir.
ilk ve son seferler dışında bütün seferler 5dk erken kalkacak biçimde düzenlemişler
Bu araç 22.15 te 15. Duraktan Seferine BaşladıEkli dosyayı görüntüle 83216
Şaka mı ya O1194'ün sadece binmeyi planladığım 21.40 seferi iptal olmuş.Bu kadar geç saatteki seferin iptal olmasınla çok nadir karşılaşıyorum şansıma bak.Yerine araç gönderirler diye umut ediyorum
Bindin mi ? Yoksa vazmıgeçtin ?Bu araç 22.15 te 15. Duraktan Seferine Başladı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.