Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
89S'ye uzun süre sonra 1 adet İETT seferleri eklenmiş. Acaba 76O/89S bölgesinden 1 araç mı eksiltildi yoksa ek araç mı verildi onu bilmiyorum

Ekran görüntüsü 2025-09-23 164655.png

89S'ye uzun süre sonra 1 adet İETT seferleri eklenmiş. Acaba 76O/89S bölgesinden 1 araç mı eksiltildi yoksa ek araç mı verildi onu bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 83046
89S'deki toplam araç sayısını bilmiyorum fakat bugün 6 İOAŞ (A-1613-1616-1618-1620-1631, A-1817)+ 1 İETT vardı. A-1816-A-1818-B-1881&82'ye görev verilmemiş.

Screenshot_20250924_121441_Samsung Internet Beta.png

Bu saçmalığın tamamen karşısındayım. Trafik varsa var çıkarsana aracı zamanında sefere. Çıkar kardeşim aracı sefere, kervan yolda düzülür.

Her dakika her saat trafik var, o zaman hiç çalıştırmayın otobüs olur mu öyle şey. İyice milletle bilmem ne geçmeye başladınız ama.

Hem siz değil misiniz kavşak düzenlemeleri ile trafiği alt üst eden. Yemin ederim önceden bu kadar trafik yoktu.

Trafik var diye otobüsü sefere çıkarmayınca sen görevini yapmış mı oluyorsun? Durakta insanlar otobüs bekliyor ya hani. Tonla küfür yiyorsunuz bunun farkında değil misiniz.

Gerekirse 3000 otobüsü yığıcaksın kardeşim aynı anda caddelere. Sen İETT'sin kendine gel. İyice sindiniz ama. Gerçi sinmek mi tembellik mi yoksa başka birşey mi bilemedim.

Bu saçmalığın tamamen karşısındayım. Trafik varsa var çıkarsana aracı zamanında sefere. Çıkar kardeşim aracı sefere, kervan yolda düzülür.
Trafikten son durağa gelemeyen aracı nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuz acaba?

Geri
Üst Alt