Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

30 Ağustos Cuma Günü Eminönü Meydanı’nda Gerçekleşecek Etkinlikler Nedeniyle Güzergah Değişiklikleri​

Değerli yolcularımızın dikkatine

30 Ağustos Cuma günü Eminönü Meydanı’nda gerçekleşecek etkinlikler sebebiyle, bazı hatlarımızda etkinlik süresince güzergâh değişiklikleri olacaktır. Bu doğrultuda, etkinlik süresince aşağıdaki düzenlemeler uygulanacaktır;
  • 31E, 32, 33, 33B, 33E, 33TE, 33Y, 35, 36KE, 38E, 50P, 78, 82, 90, 92, 92C, 93, 97A, 97GE, 336, 336E, 146B; Unkapanı Köprüsü’nden Taksim istikametine devam ederek, Kasımpaşa Sosyal Tesisler önünden ring seferi yapacaktır. Yolcularımız bu hatlardaki otobüslere Unkapanı Durağı’ndan binebilir.
  • 46Ç, 66, 50E, 54E, 70FE, 74A, 77Ç, EM1, EM2; Unkapanı Köprüsü’nü geçtikten sonra Saraçhane Köprüsü üzerinden geri dönerek ring seferi yapacaktır. Yolcularımız bu hatlardaki otobüslere Unkapanı Durağı’ndan binebilir.
  • BN1; Gidiş yönünde Galata Köprüsü’nden devam ederek Necati Bey Caddesi’nde ilk ışıklardan, Maliye Caddesi üzerinden sola dönüp, Kemaraltı Caddesi’nden devam edecektir. Ardından Galata Köprüsü üzerinden Sirkeci istikametine dönerek güzergâhına devam edecektir. Bu hatta ring seferleri yapılacaktır. Yolcularımız, bu hattaki otobüslere Eminönü İskele Durağı’ndan binebilirler.
  • 28 ve 28T; Gidiş ve dönüşlerde Millet Caddesi, Unkapanı Köprüsü ve Perşembe Pazarı güzergâhından geçerek, normal güzergâhlarına devam edeceklerdir.
  • 30D; Gidiş ve dönüşlerde Perşembe Pazarı Durağı’ndan güzergâhına girecektir.
  • 26, 26A ve 70KE; Gidiş yönünde Perşembe Pazarı, Tersane Caddesi’nden devam ederek, Unkapanı Köprüsü’ne çıkacak ve Saraçhane Köprüsü’nden dönerek ring seferi yapacaktır. Dönüşte ise Unkapanı Köprüsü’nden devam ederek, Perşembe Pazarı ve Tersane Caddesi’ni geçtikten sonra normal güzergâhına dönecektir.
  • 99A ve 33ES; Abdülezelpaşa Caddesi’nden devam ederek, Unkapanı Alt Geçidi’nden sağa Taksim istikametine dönecek, köprü üzerinden tekrar sağa Eyüpsultan istikametine dönerek ring seferi yapacaklardır. Yolcularımız bu hatlardaki otobüslere Cibali Durağı’ndan binebilirler.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kaynak: İETT
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Triatlon Yarışı Nedeniyle Güzerhgah Değişiklikleri​

Değerli yolcularımızın dikkatine;

31 Ağustos Cumartesi günü 05.30-14.30 saatleri ve 1 Eylül Pazar günü 05.30-11.30 saatleri arasında, Triatlon Federasyonu tarafından yapılacak olan yarış ve etkinlik için Kanlıca-Anadolu Hisarı-Küçüksu istikametinde çift yönlü, Kavacık-Göksu Anadolu Hisarı istikametinde ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa’dan Anadolu Yakası’na geçiş tek yönlü trafiğe kapatılacağından dolayı güzergahı kullanan hatlarımızda geçici güzergâh değişikliğine gidilecektir. Bu doğrultuda;

31 Ağustos Cumartesi günü;

15- 15T- 15P


Gidiş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Üsküdar yönünde Körfez Durağı’ndan sola dönerek Mehmet Ali Birand Caddesi’ne bağlandıktan sonra Kavacık Sapağı Durağı’ndan TEM otoyoluna girerek, Üsküdar Sapağı’ndan Şile Otoyolu, Alvarlızade Tünel, Altunizade, Bağlarbaşı ve Fıstık Ağacı güzergahını takip ederek Üsküdar’a iniş yapacaktır.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Beykoz yönünde Küçüksu Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan başlayarak Küçüksu Caddesi’ni Ümraniye yönüne takip edip Türk Telekom karşısından, Şile Otoyolu ve TEM otoyolu üzerinden Kavacık’a bağlanarak Cumhuriyet Caddesi’nden Kavacık Mezarlık Durağı’ndan Körfez yoluna geçip Mehmet Ali Birand Caddesi’nden Körfez Durağı’na dönecektir.

15ŞN- 15M- 15E- 15KÇ

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Üsküdar yönünde Kavacık Sapağı Durağından TEM otoyoluna girerek Üsküdar Sapağı’ndan Şile Otoyolu, Alvarlızade Tünel, Altunizade, Bağlarbaşı ve Fıstık Ağacı güzergahını takip ederek Üsküdar’a iniş yapacaktır…

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Beykoz yönünde Küçüksu Şehit Murat Akdemir durağından başlayarak Küçüksu Caddesi’ni Ümraniye yönüne takip edip Türk Telekom Karşısından, Şile Otoyolu ve TEM otoyolu üzerinden Kavacık’a bağlanarak Cumhuriyet Caddesi’nden Kavacık Mezarlık Durağı’ndan güzergahlarına dönecektir.

14R

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, 7. durak olan Rasathane Orta Okulu Durağı’nda son durak yaparak saatlerine bu duraktan başlayacaktır.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, 7. durak olan Rasathane Orta Okulu Durağı’nda son durak yaparak saatlerine bu duraktan başlayacaktır.

135T

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle hattımız kapalıdır. Bu nedenle seferlerimiz geçici olarak iptal edilmiştir.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle hattımız kapalıdır. Bu nedenle seferlerimiz geçici olarak iptal edilmiştir.

15N

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle araçlarımız, 11. durak olan Şehit Murat Akdemir Durağı’nda son durak yaparak bu duraktan hareket edecektir.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle araçlarımız, 11. durak olan Şehit Murat Akdemir Durağı’nda son durak yaparak bu duraktan hareket edecektir.

15TY - 136B

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Üsküdar yönünde Kavacık Sapağı Durağı’ndan TEM otoyoluna girerek Kuzey Marmara Otoyolu Sapağı’ndan Küçüksu Caddesi’ne bağlanarak Hekimbaşı Peronları’na ulaşacaktır.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Errahman Camiinden U dönüşü yaparak Küçüksu Caddesi’ni takip edip Ümraniye Telekom Durağı’nı geçtikten sonra Şile Otoyolu ve TEM otoyolu üzerinden Kavacık Mezarlık Durağı’ndan güzergahlarına dönecektir.

14M

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Kadıköy yönünde Kavacık Sapağı Durağı’ndan TEM otoyoluna girerek Üsküdar Sapağı’ndan Şile Otoyolu, Alvarlızade Tünel ve Altunizade Metrobüs Durağı güzergahını takip ederek güzergahlarına bağlanacaktır.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Beykoz yönünde Küçüksu Şehit Murat Akdemir durağından başlayarak Küçüksu Caddesi’ni Ümraniye yönüne takip edip Türk Telekom Karşısından, Şile Otoyolu ve TEM otoyolu üzerinden Kavacık’a bağlanarak Cumhuriyet Caddesi’nden Kavacık Mezarlık Durağı’ndan güzergahlarına dönecektir.

15F

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Kadıköy yönünde Körfez durağından sonra sola dönerek Mehmet Ali Birand Caddesi’nden Kavacık Sapağı Durağı’na geçip TEM otoyoluna bağlanarak Üsküdar Sapağı’ndan Şile Otoyolu, Alvarlızade Tünel ve Altunizade Metrobüs durağı güzergahını takip ederek güzergahlarına bağlanacaktır.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Beykoz yönünde Küçüksu Şehit Murat Akdemir durağından başlayarak Küçüksu Caddesi’ni Ümraniye yönüne takip edip Türk Telekom Karşısından, Şile Otoyolu ve TEM otoyolu üzerinden Kavacık’a bağlanarak Cumhuriyet Caddesi’nden Kavacık Mezarlık Durağı’ndan güzergahlarına dönecektir.

11H- 11H-1

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Üsküdar yönünde Körfez durağından sola dönerek Mehmet Ali Birand Caddesi üzerinden Kavacık Sapağı Durağı’na geçip TEM otoyoluna bağlanarak Kuzey Marmara Otoyolu Sapağı’ndan Küçüksu Caddesi’ne bağlanarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan dönüş yaparak güzergahlarına bağlanacaktır.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Beykoz yönünde Küçüksu Şehit Murat Akdemir durağından U dönüşü yaparak Küçüksu Caddesi’ni takip edip Ümraniye Telekom Durağı’nı geçtikten sonra sağa dönerek Şile Otoyolu’na bağlanarak TEM yolunu takip edip Kavacık Mezarlık Durağı’ndan güzergahlarına dönecektir.

15Y

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Yenimahalle1 Durağı’nda bekleme yaparak bu duraktan Hekimbaşı yönüne devam edip Küçüksu Caddesi Durağı’ndan sonra Rasathane Caddesi, Yalnız Selvi Caddesi ve Kaldırım Caddesi (15R) güzergahını takip ederek Çengelköy’e indikten sonra Şehit Burak Cantürk Durağı’ndan güzergahlarına girecektir.

Dönüş: Güzergahında değişiklik yoktur. Polis ekipleri toplu taşıma araçlarına izin verecektir.

15H

Gidiş:
Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Üsküdar yönünde Küçüksu Caddesi Durağı’ndan sonra Rasathane Caddesi, Yalnız Selvi Caddesi ve Kaldırım Caddesi (15R) güzergahını takip ederek Çengelköy’e inerek Şehit Burak Cantürk Durağı’ndan güzergahlarına girecektir.

Dönüş: Triatlon etkinliği nedeniyle yarış süresince araçlarımız, Hekimbaşı yönünde Şehit Burak Cantürk durağından sonra (15R güzergahı ile devam ederek) Talimhane Orta Okulu Durağı’nı geçtikten sonra Rasathane Caddesi’nden Küçüksu’ya inerek Küçüksu Caddesi durağından güzergahlarına dönecektir.

1 Eylül Pazar günü;

122M, 522ST

Gidiş:
Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Şile yolunu kullanarak Huzur Mahallesi Durağı’ndan güzergaha girilecektir.

Dönüş: Koşu nedeniyle FSM Köprü’sü kapalıdır. Araçlarımız Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan güzergâh dışına çıkarak Huzur Mahallesi Durağı’ndan güzergaha girecektir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde FSM Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçişler tek yönlü olarak 06.00 – 10.30 arası kapatılacaktır. Araçlarımız 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kullanacaktır.

122C
Gidiş:
Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Şile yolunu kullanarak Balkan Cad. Durağı’ndan güzergaha girilecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Araçlarımız Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Balkan Caddesi Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde FSM Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçişler tek yönlü olarak 06:00 - 10:00 arası kapatılacaktır. Araçlarımız 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü kullanacaktır.

622
Gidiş:
Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Şile yolunu kullanarak Huzur Mahallesi Durağı’ndan güzergaha girilecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Araçlarımız Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Gülbahçe Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde FSM Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçişler tek yönlü olarak 06:00 - 10:00 arası kapatılacaktır. Araçlarımız 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü kullanacaktır.

500T
Gidiş:
Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Anadolu yakasına dönüşte 4. Levent Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kullanarak Kozyatağı Durağı’ndan güzergaha girilecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Araçlarımız Anadolu yakasına dönüşte 4. Levent Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Kozyatağı Metro Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde FSM Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçişler tek yönlü olarak 06.00 – 10.00 arası kapatılacaktır. Araçlarımız 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kullanacaktır.

E-3
Gidiş:
Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Anadolu yakasına dönüşte Fabrikalar Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Şile yolunu kullanarak Tepeüstü Durağı’ndan güzergaha girilecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Araçlarımız Anadolu yakasına dönüşte Fabrikalar Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Tepeüstü Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde FSM Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçişler tek yönlü olarak 06.00 – 10.00 arası kapatılacaktır. Araçlarımız 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kullanacaktır.

522B
Gidiş:
Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Şile yolunu kullanarak Huzur Mahallesi Durağı’ndan güzergaha girilecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Araçlarımız Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Tepeüstü Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde FSM Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçişler tek yönlü olarak 06.00 – 10.00 arası kapatılacaktır. Araçlarımız 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kullanacaktır.

121A, 121B, 121BS
Gidiş:
Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Şile yolunu kullanarak Kavacık Mezarlık Durağı’ndan güzergaha girilecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle FSM Köprüsü kapalıdır. Araçlarımız Anadolu yakasına dönüşte Ali Sami Yen Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Kavacık Mezarlık Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde FSM Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçişler tek yönlü olarak 06.00 – 10.00 arası kapatılacaktır. Araçlarımız 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kullanacaktır.

11H
Gidiş:
Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Tepeüstü yönünde Körfez Durağı’ndan güzergâh dışına çıkarak Küçüksu Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Beykoz yönünde Küçüksu durağını yaptıktan sonra Göksu Yolunu kullanarak Kavacığa çıkıp Hasan Yavuz Camii Durağı’ndan sonra sağa Körfez Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde Körfez-Anadolu Hisarı arası saat 05.30 – 12.00 arası çift yönlü trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız iki yönde Körfez ve Küçüksu arası duraklara giremez.

15, 15T
Gidiş:
Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Üsküdar yönünde Körfez Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Beykoz yönünde Küçüksu Durağı’nı yaptıktan sonra Göksu Yolunu kullanarak Kavacık’a çıkıp Hasan Yavuz Camii Durağı’ndan sonra sağa giderek Körfez Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde Körfez-Anadolu Hisarı arası saat 05.30 – 12.00 arası çift yönlü trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız iki yönde Körfez ve Küçüksu arası duraklara giremez.

15F
Gidiş:
Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Kadıköy yönünde Körfez durağından güzergâh dışına çıkarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Dönüş: Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Beykoz yönünde Küçüksu Durağı’nı yaptıktan sonra Göksu Yolu’nu kullanarak Kavacık’a çıktıktan sonra Hasan Yavuz Camii Durağı’ndan sağ yöne giderek Körfez Durağı’ndan güzergaha girecektir.
Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde Körfez-Anadolu Hisarı arası saat 05.30 – 12.00 arası çift yönlü trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız iki yönde Körfez ve Küçüksu arası duraklara giremez.

15ŞN

Gidiş:
Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Üsküdar yönünde Körfez durağından sonra Kavacık Dörtyol Durağı’ndan güzergâh dışına çıkarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan güzergaha girecektir.

Dönüş: Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Beykoz yönünde Küçüksu Durağı’nı yaptıktan sonra Göksu Yolu’nu kullanarak Kavacık’a çıkıp Hasan Yavuz Camii Durağı’ndan sonra sağa dönerek Körfez Durağı’ndan güzergaha girecektir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde Körfez-Anadolu Hisarı arası saat 05.30-12.00 arası çift yönlü trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız iki yönde Körfez ve Küçüksu arası duraklara giremez.

14M, 15M

Gidiş:
Koşu nedeniyle Atatürk Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Kadıköy yönünde Kavacık Sapağı Durağı’ndan güzergâh dışına çıkarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan güzergaha girecektir. Dönüş güzergahı normaldir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde saat 05.30-12.00 arası Göksu Yolu, Anadolu Hisarı istikameti trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız Üsküdar yönü Atatürk Caddesi ve Marmara Üniversitesi arası duraklara giremeyecektir.

15E

Gidiş:
Koşu nedeniyle Atatürk Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Üsküdar yönünde Kavacık Sapağı Durağı’ndan güzergah dışına çıkarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan güzergaha girecektir. Dönüş güzergahı normaldir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde saat 05.30-12.00 arası Göksu Yolu, Anadolu Hisarı istikameti trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız Üsküdar yönü Atatürk Caddesi ve Marmara Üniversitesi arası duraklara giremeyecektir.

15TY, 136B

Gidiş:
Koşu nedeniyle Atatürk Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Hekimbaşı yönünde Kavacık Sapağı Durağı’ndan güzergâh dışına çıkarak Küçüksu Durağı’ndan güzergaha girecektir. Dönüş güzergahı normaldir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde saat 05.30-12.00 arası Göksu Yolu, Anadolu Hisarı istikameti trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız Üsküdar yönü Atatürk Caddesi ve Marmara Üniversitesi arası duraklara giremeyecektir.

14R

Gidiş:
Koşu nedeniyle araçlarımız Küçüksu Kasrı’nda bekleme yapamadığından Kadıköy yönündeki seferlerine Rasathane Orta Okulu Durağı’ndan başlayacaktır. Küçüksu’daki yolcuları ücretsiz aldıktan sonra okuldan hareket edecek araca ulaştıracaklardır. Dönüş güzergahı normaldir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2024 tarihinde saat 05.30-12.00 arası araçlarımız 7. durak Rasathane Orta Okulu Durağı’nda son durak yaparak saatlerinde bu duraktan hareket edeceklerdir.

15N

Gidiş:
Triatlon nedeniyle Üsküdar yönünde ilk servisine Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan başlayarak yarış süresi boyunca bu duraktan hareket edecektir.

Dönüş: Triatlon nedeniyle Arkboyu yönünde Sevda Tepesi Durağı son durak olacaktır.

Not: Triatlon nedeniyle Üsküdar yönünde ilk servisine Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan başlayarak yarış süresi boyunca bu duraktan hareket edecektir.

135T

Gidiş/Dönüş:
Triatlon nedeniyle hattımızın güzergahı kapalıdır. Bu nedenle seferlerimiz geçici olarak iptal edilmiştir.

15KÇ

Gidiş:
Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Üsküdar yönünde Körfez durağından güzergâh dışına çıkarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan güzergaha girecektir.

Dönüş: Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Beykoz yönünde Küçüksu Durağı’nı uğradıktan sonra Göksu Yolu’nu kullanarak Kavacık’a çıkıp Hasan Yavuz Camii Durağı’ndan sonra sağa dönerek Körfez Durağı’ndan güzergaha girecektir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2021 tarihinde Körfez-Anadolu Hisarı arası saat 05.30-12.00 arası çift yönlü trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız iki yönde Körfez ve Küçüksu arası duraklara giremeyecektir.

15P

Gidiş:
Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Üsküdar yönünde Körfez Durağı’ndan güzergâh dışına çıkarak Şehit Murat Akdemir Durağı’ndan güzergaha girecektir.

Dönüş: Koşu nedeniyle Körfez Caddesi kapalıdır. Araçlarımız Beykoz yönünde Küçüksu Durağı’nı uğradıktan sonra sonra Göksu Yolu’nu kullanarak Kavacık’a çıkıp Hasan Yavuz Camii Durağı’ndan sonra sağa dönerek Körfez Durağı’ndan güzergaha girecektir.

Not: Triatlon etkinliği nedeniyle 01.09.2021 tarihinde Körfez-Anadolu Hisarı arası saat 05.30-12.00 arası çift yönlü trafiğe kapatılacaktır. Araçlarımız iki yönde Körfez ve Küçüksu arası duraklara giremeyecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kaynak: İETT
 
Allahım biliyordum dualarımı duyacağını , Allahım biliyordum bana bir yardım eli uzatacağını , çok şükür sana yarabbi . 36V de 1,5 yılın ardından ( bayram eklemeleri hariç ) haftaiçi 16 sefer eklenmiş ve 55 seferin hareket saati düzenlenmiş . Anlamıştım zaten ekleyeceklerini , yaz sefer tarifeleri başladığında bizim hatta dokunmadılar hiç . Normalde 30 dakikada bir çalışan hat , 24 dakikada bir ile devam etti . İnşallah bölgedeki gerekli ama az seferi olan başka hatlarada el atarlar 🤲

Ayrıca Cebeci Peronlara birçok depar sefer konulmuş vay canına
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
maalesef sadece vezneciler kalkışlı ve gidişli saatlerin bazıları cebeci peronlara kaydırılmış pek de artması söylenemez aslında alibeyköye sefer koysalardı daha iyi olabilirdi
 
Son düzenleme:
Ben gidiş için konuşmuştum , geliş pek önemli değil illaki bulurum bir araç . Alibeyköy hakkında ki yazının şaka olduğunu düşünüyorum 🤔 yani , inşallah şakadır …
 
Yeni SM kodlu hatlarımız hayırlı olsun. Bu konunun 119. mesajında belirttiğim hatların kalanı da yakın zamanda açılacaktır.
Değerli yolcularımızın dikkatine;

Sultanbeyli ve Sancaktepe’deki yolcularımıza daha hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla, 9 Eylül Pazartesi günü M5 Metrosu’na entegre; SM1, SM2, SM3, SM4, SM5, SM7 ve SM13 tek biletli besleme hatlarımız açılmaktadır.
131SM1SULTANBEYLİ-SANCAKTEPE METRO
131ASM2AHMET YESEVİ MAHALLESİ-SANCAKTEPE METRO
131BSM3MİMAR SİNAN MAHALLESİ-PROF.DR.FERİHA ÖZ HAST.
131HSM4HİLAL KONUTLARI - SANCAKTEPE METRO
131ÜSM5SULTANBEYLİ ORMAN CADDESİ - SANCAKTEPE METRO
Yeni HatSM7YENİDOĞAN PERONLAR - SANCAKTEPE METRO
Yeni HatSM13YENİDOĞAN PERONLAR/UFUK CAD. – SANCAKTEPE METRO
SM1 Hat Güzergâhı : Sultanbeyli Peronlar - Antalya Cad. - Gölet- Sultanbeyli Merkez -Hasanpaşa Bakkal - Samandıra Metro - Sancaktepe Metro

SM2 Hat Güzergâhı : Atatürk İ.Ö.O.L - Gönül Sokak - Selçukhan Cad. - Sultanbeyli Stadı -Osmangazi Camii - Samandıra Metro - Sancaktepe Metro

SM3 Hat Güzergâhı : Battalgazi Mah. - Sultanbeyli Devlet Hast. - M.Sinan Mah.- Adil Mah.- Samandıra Metro - Sevenler Cad. – Sarıgazi - Prof.Dr.Feriha Öz Hast.

SM4 Hat Güzergâhı : Hilal Konutları - Trabzon Cad. - Fatih İ.Ö.O. - Ziya-Ül Hak Sapağı - F.S.M Mezarlığı - Samandıra Metro - Sancaktepe Metro

SM5 Hat Güzergâhı : Sultanbeyli - Trabzon Cad. - Fatih Ortaokulu - Orman Caddesi - Hasanpaşa – Bakkal - Samandıra Metro - Sancaktepe Metro

SM7 Hat Güzergâhı : Yenidoğan Peronlar - Basra Cad. - Bosna Bulvarı - Yakuphan Cad. - Hilal Cad. - Samandıra Metro - Sancaktepe Metro

SM13 Hat Güzergâhı : Yenidoğan Peronlar - Veysel Karani Cad.- Ufuk Cad.- Sevenler Cad.- Sancaktepe Metro

Metro hatlarına erişimi kolaylaştırarak, ulaşım hızının ve konforunun artırılması yönünde mevcut hatlarımızdaki iyileştirmelerin yanında, açılacak yeni hatlar ile metro-otobüs entegrasyon faaliyetlerimiz devam edecektir.

Yolcularımıza duyurulur.
 
Son düzenleme:
Bu zaten mantıklı olanı . Ben neden beşiktaşa , zincirlikuyuya gitmek için Alibeyköy’e geleyim arkadaş . Neden tek otobüsle gitmek yerine 2-3 araç değiştireyim . Ordan her Allahın yarattığı mekana araç var , hala da eklemeler yapıyorlar .

Bu şekil olsa tüm aktarma merkezleri , ben okeyim 🤝
 

15KB Hattı Hizmet Vermeye Başlıyor​

Değerli Yolcularımız,

9 Eylül Pazartesi gününden itibaren; 15KB Kavacık - Kozyatağı Metro hattımızın güzergah bilgileri aşağıdaki gibidir:
  • Gidiş Yönü: Kavacık Aktarma → İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsü → İstanbul Çevre Yolu → Kozyatağı Metro → Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi → Bostancı Köprüsü
  • Dönüş Yönü: Kozyatağı Metro → İstanbul Çevre Yolu → İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsü → Kavacık Aktarma
İyi yolculuklar dileriz.

Kaynak: İETT
 

BM7 ve BM8 Hatları Hizmet Vermeye Başlıyor​

Değerli yolcularımızın dikkatine;

Beylikdüzü ilçesindeki kamu kurumlarına (okul, hastane, kaymakamlık vb.) erişimi kolaylaştırmak ve mahalleler arası entegrasyonu artırmak amacıyla, BM7 Haramidere/Yakuplu-Beylikdüzü ve BM8 Gürpınar/Adnan Kahveci Mah.-Cumhuriyet Mah. Metrobüs isimli hatlarımız 9 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır.

İyi yolculuklar dileriz.

Kaynak: İETT
 

MR54 Ispartakule Konutları – Halkalı Marmaray Hattı Hizmete Başlıyor​

Değerli yolcularımızın dikkatine,

Ispartakule’den Halkalı Marmaray’a direkt ulaşımın sağlanması amacıyla, MR54 Ispartakule Konutları – Halkalı Marmaray hattımız 09 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır.

İyi yolculuklar dileriz.

Kaynak: İETT
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

HS3 Kartaltepe – Başakşehir Şehir Hastanesi Hattı Hizmet Vermeye Başlıyor​

Değerli yolcularımızın dikkatine;

Sefaköy’den Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne direkt ulaşımın sağlanması amacıyla, HS3 Kartaltepe – Başakşehir Şehir Hastanesi (Yeni) hattımız 09 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır.

İyi yolculuklar dileriz.

Kaynak: İETT
 
Konu sahibi
Evet 2021 yılına kadar faaliyetteydi pandemide kimse binmiyor diye işlek hattı kapattılar. Pandemiden önce yarı yarıya hep körüklü otobüs çalışırdı bu hatta. Yolcusu bi hayli fazlaydı. Gerçekten yeni belediyeyi tebrik etmek lazım. Geç de olsa açtılar şu hattı yeniden.
 
Kafadan kırık olmaları lazım böyle bir gerekçeyle hattı kapatmak için. Yani pandemi de hattın boş olması normaldir zaten siz kendiniz koskoca otobüse en fazla 10 kişiyi bindiriyordunuz ya.
 
Geri
Üst Alt