Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_0827.jpeg

İlk seferi geç , ikinci geç , üçüncü ?
İptal ( Ya kaza yaptı , ya arıza .
Yunus Emre’de duruyordu öyle ama uzaktan gördüm )

142F'deki Null silinmemiş.

null

MİLLİ EGEMENLİK PARKI kalkışlı 08:48, 10:41 seferi, İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA AVCILAR KAMPÜSÜ kalkışlı 09:40 seferi yapılamayacaktır.

Galata sokak üzerindeki Altyapı çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Avcılar istikameti yönüne doğru Ceylan sokak durağından güzergahtan çıkarak Kiptaş konutları durağından güzergaha girecektir. (06:09) | Galata sokak üzerindeki Altyapı çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Milli egemenlik yönüne doğru Kiptas konutları yolu durağından güzergahtan çıkarak Ceylan sokak durağından güzergaha girecektir. (06:08) MİLLİ EGEMENLİK PARKI durağından başlayacak 09:50 seferi 10 dk. geç hareket edecek şekilde düzenlenmiştir. | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA AVCILAR KAMPÜSÜ durağından başlayacak 10:00 seferi 5 dk. erken hareket edecek şekilde düzenlenmiştir. | MİLLİ EGEMENLİK PARKI durağından hareket eden 09:04 seferi 8 dk. erken, 09:12 seferi 10 dk. geç, 09:21 seferi 7 dk. erken başlamıştır. | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA AVCILAR KAMPÜSÜ durağından hareket eden 09:20 seferi 5 dk. erken, 09:30 seferi 6 dk. geç başlamıştır.

17-10-2025 itibariyle Haftaiçi 6 seferin hareket saati güncellenmiştir.

Bakırköyde incirli metrobüs ile bakırköy adliye durağı arasına metrobüs metro aktarma durağı eklenmiş.
Zaten yazıldı. (Ben yazmıştım).

Geri
Üst Alt