Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
55T’ye Gaziosmanpaşa-Rami-Taksim deparı eklenmiş. Oldukça farklı normal hattan. Anladığım kadarıyla güzergahını izah etmeye çalışacaüım:

Gaziosmanpaşa Belediye’den kalkıyor. Asıl kalktığı durağa geliyor. Oradan Eyüpsultan’a iner. İnmiyor, düz devam ediyor, Rami’ye geliyor. Ramiden sanırım U çizip öyle Eyüpsultan’a iniyor. Oradan sonrası aynı

Dönüşte Eyüpsultan’dan devam etmek yerine yukarı çıkıyor. Aynı şeyi yapıyor

1760527622753.png

91E hattına Batışehir deparı eklenmiştir. 07:50 normal güzergah, 10:15 ila 17:00 arası Batışehir deparı, 19:25 normal güzergah olacak şekilde düzenlenmiştir.

Bölgedeki Bir Muhtarın Dediğne Göre 77A-1 Olarak Mecidiyeköy ve Bayrampaşada Bir Mahalle Arasında Depar Hat Açılacak ve Aktif 2 Adet A 3000 kapı kodlu Akia aktif Olarak Çalışacakmış Şuanlık Bir Duyuru Yok
77A-1 diye bir depar var zaten, kastettiğiniz bu depar mı? bayrampaşadan geçmiyor sanırım

77A-1 diye bir depar var zaten, kastettiğiniz bu depar mı? bayrampaşadan geçmiyor sanırım
tam olarak bi bilgim yok ama 77A üstüne yeni bir depar açılacakmış sanırım muhtar iett başvurusunun kabul edildiğini ve 77A-1 Olacağnı söyledi ama daha farklıda olabilir

vezneciler-bayrampaşa-mecidiyeköy mü olacak? şişli'den de geçer mi?
kral şimdi sordum tekrar bayrampaşa ile hiç alakası yokmuş o yanlış vezneciler akar caddesinden şişli ve mecidiyeköy yonune gidecekmiş son durağı şişli merkez durağı olacakmış

kral şimdi sordum tekrar bayrampaşa ile hiç alakası yokmuş o yanlış vezneciler akar caddesinden şişli ve mecidiyeköy yonune gidecekmiş son durağı şişli merkez durağı olacakmış
pardon uğraştırdım seni akşam akşam.

e o zaman dün gelmiş olabilir bu depar.
(-1) İŞARETLİ SAATLER VEZNECILER AKAR CADDESI ŞIŞLI GÜZERGAHINDA HIZMET VERMEKTEDIR.

14-10-2025 itibariyle Haftaiçi 14 seferin hareket saati güncellenmiştir. şu anlık sadece haftaiçi

pardon uğraştırdım seni akşam akşam.

e o zaman dün gelmiş olabilir bu depar.
(-1) İŞARETLİ SAATLER VEZNECILER AKAR CADDESI ŞIŞLI GÜZERGAHINDA HIZMET VERMEKTEDIR.

14-10-2025 itibariyle Haftaiçi 14 seferin hareket saati güncellenmiştir.
evet evet hat çok yeni dün açılmış onuda şimdi öğrendim ben

Son zamanlarda İETT çoğu hatta ekstra deparlar açmaya başladı sanırım . Her baktığım hatta yeni yeni depar güzergahlar var . Güzel bence
Ekstra hat açmaktansa , olanın üzerine depar koymak daha mantıklı gibi
iyi hoşta çok az araba kaldırıyorlar

Bölgedeki Bir Muhtarın Dediğne Göre 77A-1 Olarak Mecidiyeköy ve Veznecilerdeki Bir Mahalle Arasında Depar Hat Açılacak ve Aktif 2 Adet A 3000 kapı kodlu Akia aktif Olarak Çalışacakmış Şuanlık Bir Duyuru Yok
Şişli yönüne doğru Piyalepaşa-Okmeydanı Hastane değil de Bomonti Tünel-Şişli Belediye önünden geçiyor bu depar.

Geri
Üst Alt