Tema düzenleyici

İett Güzergah Revizyonu Gereken Hatlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
142E Esenyurt Kiptaş - Eminönü
Eminönü
Şişhane
Aksaray
Vatan CAD.
Ulubatlı
Masko
Altınşehir
Tahtakale köprüsü
Karanfil
Atlı Meydan
Esenyurt Belediye
Esenyurt Kiptaş.

-Esenler ve Bağcılar yan yola girmez.

-Ispartakule ve Bahçeşehir'e girmez.

-1 Tam 1 indirim Biletli express hattır.

-Gidişte Masko'da , Dönüşte Ulubatlı'da tarife 1 Tam bilete düşer.

hat değil depar fakat burayı uygun gördüğümden buraya yazıyorum:

133T'nin -2 (pendik sahil peron-deniz harp okulu) deparının seferleri KM13'e kaydırılmalıdır. Gereksiz görüyorum bu deparı çünkü geçtiği bütün duraklardan ya KM13 ya da deparsız 133T zaten geçiyor. Herhangi kendine has bir amaç taşımıyor 133T'nin seferlerini çalmak dışında.

Onun yerine Maltepe'ye kadar D100'den gidip D100'den Maltepe Sahil Peronlarına inecek bir depar açılmalıdır.

bu emel üzerine çıkardığım bazı güzergahlar:
Ekran Resmi 2026-01-05 18.03.20.png
Ekran Resmi 2026-01-05 18.10.42.png
Ekran Resmi 2026-01-05 18.08.21.png

hat değil depar fakat burayı uygun gördüğümden buraya yazıyorum:

133T'nin -2 (pendik sahil peron-deniz harp okulu) deparının seferleri KM13'e kaydırılmalıdır. Gereksiz görüyorum bu deparı çünkü geçtiği bütün duraklardan ya KM13 ya da deparsız 133T zaten geçiyor. Herhangi kendine has bir amaç taşımıyor 133T'nin seferlerini çalmak dışında.

Onun yerine Maltepe'ye kadar D100'den gidip D100'den Maltepe Sahil Peronlarına inecek bir depar açılmalıdır.

bu emel üzerine çıkardığım bazı güzergahlar:Ekli dosyayı görüntüle 99787Ekli dosyayı görüntüle 99802Ekli dosyayı görüntüle 99803
@antyrtsever_34

siz maltepe'de oturuyordunuz sizc bu güzergahlar iyi midir?

42hm ile 42nin güzergahı birleşmeli ikiside hacıosmana gidiyor 42hmnin araçları 42 ye kaldırsa çok iyi olur böylelikle 42hmnin kalktığı yerlerden araç bekleme alanı olur

@antyrtsever_34

siz maltepe'de oturuyordunuz sizc bu güzergahlar iyi midir?
İlk önce 1. ve 2. Güzergah için şunları söylemeliyim, Maltepe Meydanı yapılmasından dolayı artık sahile otobüsler inemiyor, ki isteseler zaten inemezler çünkü minibüs güzergahında ki cadde baya sıkışık bir cadde, orada otobüs kalırsa trafik gg olur. Maltepe Meydanı yayalaştırılma projesinde 16, 16A, 17, 17S ve 133F geçici güzergaha geçilmişti. Çoğu ulaşımcı belki bilir orada Pendik yönüne giderken Caminin oradan dönüyorlardı. Benim için 3. Güzergah iyi olabilir ama ara sokaklardan geçiyor, orada parklanmadan dolayı kalma olasılığı %70

Geri