Valla alın sizin olsun sağlam çalışsınlar en azından. İkitellide ölüyorlar gittikçeŞahinkaya'da Citaro'lar harıl harıl çalışıyorlar vallahi bize versenize Citaro'ları bir şey deneyecez![]()
Valla alın sizin olsun sağlam çalışsınlar en azından. İkitellide ölüyorlar gittikçeŞahinkaya'da Citaro'lar harıl harıl çalışıyorlar vallahi bize versenize Citaro'ları bir şey deneyecez![]()
Orada citaro dan başka araç var mı kiŞahinkaya'da Citaro'lar harıl harıl çalışıyorlar vallahi bize versenize Citaro'ları bir şey deneyecez![]()
Şu araçların İstanbulda olması lazım tam silivrilik araçlar ayrıca havalimanları içinde alınabilinir. Hep aynı türden otobüs var biraz da farklı olsun tekirdağda var mesela territo kıskanıyorum500T hattına özel 20 adet Isuzu Kendo , Otokar Territo tarzında 70 küsür koltuklu araçlardan alırım. Sabah 06.00 ‘ Dan itibaren 8’ er dakika aralıkta Şifa Mahallesinden araç kaldırırım , araçlar dönüşü yaptıktan sonra yatışa geçer ve 14:00 da aynı şekilde bir tur daha gönderirim.
Kendo biraz daha Havaist’e kaçabilir, bence 500 T ye alçak girişli Iveco Crossway LE gibi araçlar daha uyumlu olabilir. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız açısından da daha iyi olabilir.500T hattına özel 20 adet Isuzu Kendo , Otokar Territo tarzında 70 küsür koltuklu araçlardan alırım. Sabah 06.00 ‘ Dan itibaren 8’ er dakika aralıkta Şifa Mahallesinden araç kaldırırım , araçlar dönüşü yaptıktan sonra yatışa geçer ve 14:00 da aynı şekilde bir tur daha gönderirim.
Iveco'nun böyle otobüsümü varmışKendo biraz daha Havaist’e kaçabilir, bence 500 T ye alçak girişli Iveco Crossway LE gibi araçlar daha uyumlu olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 70881
Evet var, hatta Bursa Belediyesi’ne bir adet test amaçlı gelmişti.Iveco'nun böyle otobüsümü varmış
Iveco Urbanway 12M veya 18M Bakın derim.Evet var, hatta Bursa Belediyesi’ne bir adet test amaçlı gelmişti.
bu iveconun modelleri hepsi tasarımı çok güzel duruyor.Iveco Urbanway 12M veya 18M Bakın derim.
Aynı fikirdeyim. Otokar fabrikasında üretiliyor ayrıcabu iveconun modelleri hepsi tasarımı çok güzel duruyor.
Sizin Alibeyköy de bizim Halkapınar'a benziyor. Otogarımız ve vapur iskelemiz dışında her pok var Halkapınar'daYo engellenmek çok hoşuna gidiyor onun . Yusuf abi nasıl tek bakışta tanımadı bunu onu anlamadım ben . Yazış şeklinden belli Allahın trolü
Neyse konuya geri dönelim .
Ben başkan olsaydım eğer , önce körüklü alırdım . Otobüse ayrılan bütün parayla !
500T gibi ya da 121 li bazı hatlar ( kavacıktaki okulun ordan geçiyor , kodunu bilmiyorum çünkü kullanmıyorum ) gibi hatlara iett seferleri ekleyip körüklü otobüsleri buraya yığardım .
Ondan sonra , solo araçları daha taktiksel şekilde kullanırdım . Örneğin sallıyorum 36V de fazla araç çalışıyorsa , bunu alıp karşıdaki gariban hatlardan birine verirdim . Ben beklerim 1 saat sorun olmaz . Ben karşıya çok ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beykoz , şile ve daha niceleri belki de . Aklıma şuan bunlar geldi .
Eğer mümkünse karayolları ile çalışıp , yolları uzun araç geçişine uygun hale getirmeye çalışırdım. Böylece körüklü araç çalışması gereken ama çalışamayan hatlara körüklü araç verebilirdim .
İnsanımız çok dürüst olsaydı eğer ; her kapı girişine yakın akbil basılan aletten koyardım . Böylece “ yok kartım öne gitti geri gelmedi “ gibi şikayetler azalırdı . Fakat işte kendi yaşadığım yerden biliyorum , o kart yine basılmaz
Aslında körüklü giremeyecek yerlere bi fikrim daha var . Eğer güzergah üzerinde alt geçit tarzı bir şey yoksa , çift katlı araçları çalıştırmak mantıklı olabilirdi . Tabi bunu her hatta yapamayacağım için sadece belli başlı hatlarda çalışırlardı ve ayrıca büyük bir sermaye gerekirdi .
Kendi çözüm merkezimi geliştirirdim . Yapay zekanın veya otomatik cevapları verebilecek bir şeyin olmadığı sistem yapmak isterdim . Her öneriyi tek tek denerdim .
Ayrıca illa ki solo araç almak zorunda kalsaydım , kesinlikle elektrikli araç seçerdim . Hatta mümkünse tüm benzinli sololardan kurtulup , hepsini elektrikli araçla yenilerdim . Malum , artık çağ elektrikli araçların çağı
Otobüsüm nerede uygulamasını tarihten silerdim . İşini bilen birine yaptırırdım . Ayrıca yoğunluk farketmeksizin her durağa şu otobüsün nerede , kaç dakikada geleceğini gösteren aletten koyardım. Sonuçta herkes akıllı telefon kullanmıyor ( özellikle yaşlı insanlar ) ya da uygulamaya güvenmiyor .
Ve tabi en önemlisi Alibeyköye nükleer bomba atardım
Bizimkisi başka abiSizin Alibeyköy de bizim Halkapınar'a benziyor. Otogarımız ve vapur iskelemiz dışında her bok var Halkapınar'da
Nükleerden sonra olmaz tabiiBizimkisi başka abiHiçbir şey yok
![]()
Yok teşekkürler . 900 adet yeterli bizeBizim Eshotun 2016 Otokarlarını ucuza alın çok kaliteliler(!)
2008 Mb'lerini hibe edelim ölüyorlar buradaYok teşekkürler . 900 adet yeterli bize![]()
İstanbuldaki şüphesiz hem yolcu kalitesi hem işletim bakımından en kötü metroya ve güzergahına rağmen turistler tarafından pek kullanılmayan bir tramvay hattına sahipBizimkisi başka abiHiçbir şey yok
![]()
Bir şey daha soracağım,bu "double decker" Güleryüz'leri hangi hatta en fazla görürüm,Alibeyköy tarafında görmem umarım,İstanbuldaki şüphesiz hem yolcu kalitesi hem işletim bakımından en kötü metroya ve güzergahına rağmen turistler tarafından pek kullanılmayan bir tramvay hattına sahip
Alibeyköyde yokBir şey daha soracağım,bu "double decker" Güleryüz'leri hangi hatta en fazla görürüm,Alibeyköy tarafında görmem umarım,
Avrupa'da 76D,E-56,E-57,E-58,E-59,145TBir şey daha soracağım,bu "double decker" Güleryüz'leri hangi hatta en fazla görürüm,Alibeyköy tarafında görmem umarım,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.