Tema düzenleyici

İett Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mertesat07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D100’de olmaz. Avrupa yakası şüpheli
Aslında deneme amaçlı gündüz depar olarak Sefaköy-Beşyol-Avcılar-Beylükdüzü E-5'inin trafiğini kullanan hatlar için denenebilir. 76D pilot uygulama hattı olabilir. Zaten bu duraklarda duran bir hat değil.

Buradaki en büyük sorun. Yanyol duraklarındaki yolcuların binemeyecek olması

Aslında deneme amaçlı gündüz depar olarak Sefaköy-Beşyol-Avcılar-Beylükdüzü E-5'inin trafiğini kullanan hatlar için denenebilir. 76D pilot uygulama hattı olabilir. Zaten bu duraklarda duran bir hat değil.

Buradaki en büyük sorun. Yanyol duraklarındaki yolcuların binemeyecek olması
Yanyolların yakınında insanların oturduğu bölgeler yoksa pek bir sıkıntı çıkmaz bence

Kesenin ağzını açıp her iki yakada da gece şöförü için iş ilanı verirdim. Gece Alibeyköy’ü by-pass edecek hatlar açılmalı.
Anadolu Yakasında’da M4 uğruna katledilmiş hatları geceleri çalışması için geri açardım. 130A, E-10’u da sıklaştırırdım ve Cumartesileri de hizmet vermesini sağlardım.
Belki M5’e de uygulanabilir bu. 11ÜS gece dahi oldukça sık ama ne kadar verimli bilmiyorum.
Ya da M5 yerine M8’e uygulardım M4’ten sonra. 19D’yi gece de çalıştırırdım. M8 çok yolculu bir hat değil 40-50 dakikada bir olmasının pek bir Sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Silivri’ye alçak taban dayatmasından vazgeçerdim. Şu an silivri’deki alçak tabanlı araçlar ekonomiye geri kazandırılamayacak düzeyde bence, burada ömürlerini tamamladıktan sonra en fazla doğuya hibe edilip 1-2 sene orada çalıştırılıp jiletlenirler. Çünkü şehiriçine tasarlanmış araçlar şehirlerarası şartlarda çalıştırılıyor.

Onun yerine alçak girişli şehirlerarası otobüsler aldırırdım. Territo U, Intouro gibi. Gerekirse Çatalca’ya İETT garajı da kurardım Çatalca ve Silivri’ye hizmet vermesi için.

Geri