Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O siyah yer aslında gerekli bi parça bu yüzden logoyu oraya koymamış olabilirler. Ayrıca logonun üstte durması markaya güç katmaz mı.
Olabilir ama orası benim gözüme hep sanki yan sanayi parça takılmış araç gibi duruyor. Ön tarafla hiç uymuyor daha verimli kullanılabilirmiş

cms.jpeg
cms-1.jpeg
İETT bundan alıp Silivri hatlarına verebilir mesela. Yatıyorlar para kalkıyorlar para yatıyorlar para kalkıyorlar para. Ya kardeşim bir şehri gösteren aynı zamanda otobüstür otobüs. Ben ne yalan söylim şuandaki Silivri otobüslerini asla ama asla beğenmiyorum, he beğenen vardır koltuklarından dolayı saygı duyarım.

İETT Setra S515 LE alsa ve bu araçları ne biliyim işte silivridir çatalcadır, belki de şiledir bu gibi yerlere verse daha güzel olmaz mı. İşte asıl o zaman herşey çok güzel olur.

10-12-13 ve 14 metrelik modelleri bulunuyor. Benim dediğim 515lik yani 12 metrelik olan.

Hem Hoşdere'de de üretiliyor. Gerçi CapaCity almayan akıl bunu alır mı orası da ayrı bir muamma. Ama şu araçlar çok güzel araçlar. Bir kere alırsın, bakımını yaparsın yoluna bakarsın hem öyle kolay kolay da yanmaz diye düşünüyorum.
Setra_S_515_LE,_Busworld_Europe_2023,_Brussels_(P1140118).jpg
Aslında lansman rengi işte bu sarı renkti ilk tanıtıldığında.

Ekli dosyayı görüntüle 75794Ekli dosyayı görüntüle 75795İETT bundan alıp Silivri hatlarına verebilir mesela. Yatıyorlar para kalkıyorlar para yatıyorlar para kalkıyorlar para. Ya kardeşim bir şehri gösteren aynı zamanda otobüstür otobüs. Ben ne yalan söylim şuandaki Silivri otobüslerini asla ama asla beğenmiyorum, he beğenen vardır koltuklarından dolayı saygı duyarım.

İETT Setra S515 LE alsa ve bu araçları ne biliyim işte silivridir çatalcadır, belki de şiledir bu gibi yerlere verse daha güzel olmaz mı. İşte asıl o zaman herşey çok güzel olur.

10-12-13 ve 14 metrelik modelleri bulunuyor. Benim dediğim 515lik yani 12 metrelik olan.

Hem Hoşdere'de de üretiliyor. Gerçi CapaCity almayan akıl bunu alır mı orası da ayrı bir muamma. Ama şu araçlar çok güzel araçlar. Bir kere alırsın, bakımını yaparsın yoluna bakarsın hem öyle kolay kolay da yanmaz diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 75796Aslında lansman rengi işte bu sarı renkti ilk tanıtıldığında.
Ben bu otobüsü hatsız kurtköy-pendik bağlantısında görmüştüm

Keşke iett de tıpkı ego gibi veya 2013'te yaptığı gibi solo ve körüklü ihaleyi ortak açsaydı hem bu sayede akia değil de otokar alınabilirdi.

Mesela 150 otobüse ek 25 körüklü alsaydı en azından akia katılamayablirdi yanlış mı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt