F
Fury
İhale yapıldığı sırada son makyaj yoktu.150 tane uzay jasa 3. Makyaj Kobra İETT ye çok yakışırdı. Birde ihraç paket olacaktı off.
İhale yapıldığı sırada son makyaj yoktu.150 tane uzay jasa 3. Makyaj Kobra İETT ye çok yakışırdı. Birde ihraç paket olacaktı off.
Güleryüz ihalelere girmiyor bildiğim kadarıyla. Akia da Ikarus bakım onarım ihalesini almıştı zamanında belki o yüzden girebilmiştir.150 tane uzay jasa 3. Makyaj Kobra İETT ye çok yakışırdı. Birde ihraç paket olacaktı off.
Hayır akia tezeller almıştı o ihaleyi.Güleryüz ihalelere giremiyor bildiğim kadarıyla. Akia da Ikarus bakım onarım ihalesini almıştı zamanında belki o yüzden girebilmiştir.
Bakım onarım ihalesini alabiliyorsa araç ihalesini de alır. Normalde seri üretim fabrikası olmayan üreticiler İETT ihalelerine giremiyor diye biliyorum fakat burada bir istisna var.Hayır akia tezeller almıştı o ihaleyi.
Akia'nın bana göre ihaleye girme yeterliliği yok ama kılıfına uydurma olayı var gibi.
4. Makyajı sevemedim ondan önceki makyajı alsa daha iyiydi.İhale yapıldığı sırada son makyaj yoktu.
Güleryüz ihalelere girmek istemiyor. Alınan araçlara bakınca hep belediyeler direkt alım yaptığı için. Bursa, Yalova, Kars, Elazığ, Konya belediyelerine bakınca hep ihalesiz alınmış kobralar var. 2 3 eksiğini giderseler tam belediye paket olurlar. (Duracak lambaları, obd girişinin saklı olması. Kaliteli koltuk, güzel motor yalıtımı(3. Nesilin 1 ve 2. Makyajda ses yalıtımı iyiydi, 3. Makyajda motor odası kısmını fiberden yapınca sesi arttı))Güleryüz ihalelere girmiyor bildiğim kadarıyla. Akia da Ikarus bakım onarım ihalesini almıştı zamanında belki o yüzden girebilmiştir.
Örnek fotoğraf var mı?İETT otobüslerindeki araç kodunu yazan plastik parçanın sizce bir faydası var mı? Yoksa tamamen göz yoran koymak için koyulmuş bir parça mı?
Görme engelliler için mi acaba böyle çıkartmalı falan (tırtıklı yani nokta nokta ele geliyor) bilemedim yani ama onun haricinde hem araca ağırlıkta veriyor yani gerekli değilse hiçte iyi değil. Efendim 30 gram plastikten nolur ki diyenleriniz olabilir ama o da bir yüktür ve aracın seriliğini aşağı çeker.Tamamen boş bir işlem
Son makyajı diyorum ben.4. Makyajı sevemedim ondan önceki makyajı alsa daha iyiydi.
Çirkinleştirdi bence son makyaj. Bundan daha kötüsü ise 3.nesil ilk yüze takılan uydurma sisler. Çok absürt duruyor.Son makyajı diyorum ben.
30 gram ağırlık bu araçlar için hiçtir.Görme engelliler için mi acaba böyle çıkartmalı falan (tırtıklı yani nokta nokta ele geliyor) bilemedim yani ama onun haricinde hem araca ağırlıkta veriyor yani gerekli değilse hiçte iyi değil. Efendim 30 gram plastikten nolur ki diyenleriniz olabilir ama o da bir yüktür ve aracın seriliğini aşağı çeker.
Olsun ağırlık ağırlıktır yani ne kadar hafif o kadar iyidir. Ama görme engelliler için konmuş dolayısıyla o plastikler kalabilir diyebiliriz.30 gram ağırlık bu araçlar için hiçtir.
Görme engelli vatandaşlar aracı şikayet etmek isterse o plastiklerden araç köşe nosınu okuyup şikayet edebilirler. Aksi durumda başka yolculardan bilgi almak zorundalar.
BMC lerin arka kısmındaki fiber yükseltme parça daha çok masraf oluşturmakta. Havayı paraşüt gibi tutup mazot tüketimini arttırır.
Kullanım ömrü dolan araçların genelde karoser ve önemli yerler oluyor. Motor şanzıman ömrü bitenlere revizyon yapıp kullanıyorlar zaten. O dönüşüm parasına Avrupa hibesi ile beraber sıfır elektrikli araç alınır.Aslında iett bu kenarda duran hurda alanda kalan alçak tabanlı iett otobüslerini elektrikliye dönüştürüp filoya katsa çok güzel olur. Başaksehirde cok güzel otobüsler var kenarda öyle beklemekte bari iett bu şekilde degerlendirsin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.