MAN alımı da olacak gibi. En azından Kayaşehir'de veya metrobüste görmek isteriminşallah otokar kent u territo araç alınır hem iettye övgü malzemesi de çıkar türkiyede ilk alçak girişli filo diye
MAN alımı da olacak gibi. En azından Kayaşehir'de veya metrobüste görmek isteriminşallah otokar kent u territo araç alınır hem iettye övgü malzemesi de çıkar türkiyede ilk alçak girişli filo diye
Bu man alımını nereden biliyorsunuzMAN alımı da olacak gibi. En azından Kayaşehir'de veya metrobüste görmek isterim
metrobüs şöförü bi abiden duydumBu man alımını nereden biliyorsunuz
Hocam çok emin konuşuyorsunuz çünkü bayağı beri dile getirdinizmetrobüs şöförü bi abiden duydum
Ben duyduğumu yazıyorum emin olma konusunda bir şey diyemem. Farklı araç da gelebilir tabii ki.Hocam çok emin konuşuyorsunuz çünkü bayağı beri dile getirdiniz
O otobüslerin muhtemelen kilometreleri bayağı düşüktür ve genelde güzergahları çok kısa olduğu için ömürlerini tamamlamamış oluyorlar. Zaten çoğu ufak bölgelerde hizmet veriyorlar.Diğer ülkeler derken ?
Avrupan'ın her tarafında 20 yaşından fazla otobüsler hâlâ kullanılmaya devam ediliyor haberiniz yok sanırım ve yaşlarına göre gayet iyiler . Nostalji dediğiniz otobüslerden İstanbulda körüklüsü ile dahil 500'e yakın otobüsü var citaro serisinin bir anda araçlar nasıl hurdaya verilebilir ya da hibe edilebilir? Zaten İETT yavaştan Citaro ve Citaro G'leri hibe etmeye başladı ama tutumunuz doğru değil , gerek zf şanzımanları , gerek İstanbul'da 20 yılı aşkın çoğunun sorunsuz çalışması ...
Ve bu araçların çıkardığı sıkıntıları diğer araçlarda çıkarıyor bunlar sadece Citaro'lara özgün değil ki . Bi zahmet yaşlarına göre sıkıntı çıkarmaları da oluversin , zaten olmazsa asıl sıkıntı orada . Citaro'lar İstanbul'un simgeleri sayılacak cinsten otobüsler ve sonuna kadar da İstanbul'da durmalarını isterim şahsen .
Ve Ayrıca her gün İkitelli Garajında en az 50-60 otobüs arıza veriyor . Bunun içinde Procity / Procity TR / Karsan Avancity G / Temsa Avenue CNG'ler de dahil .
Doğu Avrupa’da Avrupa’nın dört bir yanından ikinci el alınmış otobüsler cirit atıyor. Örneğin DSR’den çıkma 2001-2007 Citaro’lar hala Durres’te faaliyetteler. Bunların kilometreleri en az 1 milyondur.O otobüslerin muhtemelen kilometreleri bayağı düşüktür ve genelde güzergahları çok kısa olduğu için ömürlerini tamamlamamış oluyorlar. Zaten çoğu ufak bölgelerde hizmet veriyorlar.
Bir gecede citarosuz kaldıkBugün 147, 142F, 142B gibi hatlarda körüklü neredeyse yok. Hatta hiç olmayabilir, bir tane bile göremedim. Karsanlar ve Citarolar bir gecede emekliye mi ayrıldı ne oldu yahu? 147’ye ve HS2’ye Akia verilmiş ayrıca. Başka hatlarda da olabilirler. Çok garip şeyler oluyor yani. Bunlar sıradışı. Hava durumuyla alakalı desem, sanmıyorum. Sanırım bir şeyler deneniyor.
08.52 düzenlemesi:
İkitelli Garajında 300 civarı otobüs görünmekte.
Ekli dosyayı görüntüle 100897
Kar yağacak diye çalıştırmıyorlar büyük ihtimalleBugün 147, 142F, 142B gibi hatlarda körüklü neredeyse yok. Hatta hiç olmayabilir, bir tane bile göremedim. Karsanlar ve Citarolar bir gecede emekliye mi ayrıldı ne oldu yahu? 147’ye ve HS2’ye Akia verilmiş ayrıca. Başka hatlarda da olabilirler. Çok garip şeyler oluyor yani. Bunlar sıradışı. Hava durumuyla alakalı desem, sanmıyorum. Sanırım bir şeyler deneniyor.
08.52 düzenlemesi:
Bütün hatlar öyle 336M'de 142B'de 78F'de 147'de 98KM'de 76O'da hiç körüklü araba yok . 76O hariç bütün hatlara Gazi ve Topkapı'dan takviye vermişler bizde sadece T1070 varBugün 147, 142F, 142B gibi hatlarda körüklü neredeyse yok. Hatta hiç olmayabilir, bir tane bile göremedim. Karsanlar ve Citarolar bir gecede emekliye mi ayrıldı ne oldu yahu? 147’ye ve HS2’ye Akia verilmiş ayrıca. Başka hatlarda da olabilirler. Çok garip şeyler oluyor yani. Bunlar sıradışı. Hava durumuyla alakalı desem, sanmıyorum. Sanırım bir şeyler deneniyor.
08.52 düzenlemesi:
Yakında tamamen kalacağız gibi duruyor.Bir gecede citarosuz kaldık![]()
Evet onların yerine akia vermişlerKar yağacak diye çalıştırmıyorlar büyük ihtimalle
;( GİTMESİNLER LÜTFENYakında tamamen kalacağız gibi duruyor.
Sizin İETT onları atmak için elinden geleni yapıyor gibi görünüyor, Otokar BMC birini seçin;( GİTMESİNLER LÜTFEN
OTOKAR ve BMC 'nin servis ve yedek parça açısından daha sürdürülebilir oldugu gerceği var maalesef.Sizin İETT onları atmak için elinden geleni yapıyor gibi görünüyor, Otokar BMC birini seçin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.