4 tane de kent lf var diye biliyorum, 290lf sayısına mı dahil edilmiş?8 ocak 2026 itibariyle otobüs filosu fotoğraftaki gibidir.
4 tane de kent lf var diye biliyorum, 290lf sayısına mı dahil edilmiş?8 ocak 2026 itibariyle otobüs filosu fotoğraftaki gibidir.
Sanırım evet.4 tane de kent lf var diye biliyorum, 290lf sayısına mı dahil edilmiş?
iett karsan azalıyor o8 ocak 2026 itibariyle otobüs filosu fotoğraftaki gibidir.
körüklülrin bırkaçı elim sebeplerden ötürü hurdya çıkmış olabiliriett karsan azalıyor o
aga bekörüklülrin bırkaçı elim sebeplerden ötürü hurdya çıkmış olabilir
Misal Başakşehir'de köprüden uçan K1544.körüklülrin bırkaçı elim sebeplerden ötürü hurdya çıkmış olabilir
uzunçayır'da alkollü şoförle bariyerlere çarpan K1807. tamir edilmiş ama galiba garajda yatıyorMisal Başakşehir'de köprüden uçan K1544.
İnşallah senin ve o şoförün dediği %100 doğrudurda hem bu tarafta hemde karşıda solo körüklü "EURO 6 MAN DİZEL MOTOR." 'lu yeni kasa 2026 model "MAN Lion' s City." marka model otobüsleri görürüz.Ben şöför abilerden MAN alımı duydum ama daha hiçbirşey belli değilmiş. Sanırım 18 metre MAN alınabilir ileriki yıllarda. Özellikle metrobüse alınabilir.
dizel man saatli bomba olabilir. euro 7 man çıkmayacakİnşallah senin ve o şoförün dediği %100 doğru çıkarda hem bu tarafta hemde karşıda solo körüklü "EURO 6 MAN DİZEL MOTOR." 'lu yeni kasa "MAN Lion's City." marka model otobüsleri görürüz.★★★
Saat gibi derken onu anlayamadımda ben.dizel man saatli bomba olabilir. euro 7 man çıkmayacak
Euro 6 dizel man son dizel man otobüsler. Gelecekte MAN dizel otobüs üretmeyeceği için sorun çıkabilir. Ki ÖHO’lardan da bildiğimiz üzere MAN parçası piyasada bulunmayan bir şeySaat gibi derken pnu anlayamadımda ben.![]()
dizel man saatli bomba olabilir. euro 7 man çıkmayacak
trafikten men yedi sanırsamuzunçayır'da alkollü şoförle bariyerlere çarpan K1807. tamir edilmiş ama galiba garajda yatıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.