bazı Kent XL’lara ekstra radyatör yaptılarDAF Paccar felaket bir motor bence. Hiç randımanlı değil ayrıca Kent XL'de tek radyatör var. Bu da hararete sebebiyet veriyor.
bazı Kent XL’lara ekstra radyatör yaptılarDAF Paccar felaket bir motor bence. Hiç randımanlı değil ayrıca Kent XL'de tek radyatör var. Bu da hararete sebebiyet veriyor.
Motor kaputuna da havalandırma kanalı taktılar.bazı Kent XL’lara ekstra radyatör yaptılar
Bredamenarinibus'lara da aynı şekilde yaptılarMotor kaputuna da havalandırma kanalı taktılar.
Alınmayacak İETT Borç Batağındaymış Bunlar Hayal Sadece bir avuç Hırsızın Halkı KandırmasıİETT nin 2026 araç hedefleri duyruldu,
- 100 adet 18 metre uzunluğunda 150 yolcu kapasiteli körüklü otobüs ve 250 adet 12 metre uzunluğunda 100 yolcu kapasiteli solo otobüs olmak üzere toplam 350 otobüs.
- 8 metre uzunluğunda 50 adet elektrikli ve 150 adet dizel olmak üzere toplam 200 otobüs.
Neye dayanarak söylemektesiniz?Alınmayacak İETT Borç Batağındaymış Bunlar Hayal Sadece bir avuç Hırsızın Halkı Kandırması
İnşallah doğrudur. 8 metre otobüslere İstanbul’da bir ihtiyaç var. yolcu talebi dengesiz veya az olan hatlara 12M verip araca boşuna parkur yaptırmak yerine 8M verilmesi daha iyi olacaktırİETT nin 2026 araç hedefleri duyruldu,
- 100 adet 18 metre uzunluğunda 150 yolcu kapasiteli körüklü otobüs ve 250 adet 12 metre uzunluğunda 100 yolcu kapasiteli solo otobüs olmak üzere toplam 350 otobüs.
- 8 metre uzunluğunda 50 adet elektrikli ve 150 adet dizel olmak üzere toplam 200 otobüs.
8 metrelerin çoğu Anadolu’ya verilir diye düşünmüştüm. Anadolu’da yolcu talebi az veya dengesiz olan hat bol. Bir de 8 metreler genelde yerden biraz yüksek oluyor. Yol koşullarına daha uygun olacaklardır.Yeni otobüs alsalar da kalıbımı basarım, hiçbirini Anadolu yakasına vermeyecekler.
Ben Fatih dar-bölge için diye duymuştum. Büyük otobüslerin giremediği güzergahlara verilir muhtemelen.8 metrelerin çoğu Anadolu’ya verilir diye düşünmüştüm. Anadolu’da yolcu talebi az veya dengesiz olan hat bol. Bir de 8 metreler genelde yerden biraz yüksek oluyor. Yol koşullarına daha uygun olacaklardır.
Fatih’te neye hizmet edecek ki 8 metre? ihtiyacı yok bence özellikle 200 tanesineBen Fatih dar-bölge için diye duymuştum.
Geçen sene genel müdürün konuşmasını dinlemiştim. Sanırım 12 metrelik otobüslerin zorlandığı güzergahlar varmış. Ayrıca elektrikliler tarihi yarımadaya giderler. E1000'de orada.Fatih’te neye hizmet edecek ki 8 metre? ihtiyacı yok bence.
Yeni PD hat mı açacaklar acaba? 12 metrelik otobüslerin zorlandığı güzergahlardan kasıt da 35C ve 35 olabilirGeçen sene genel müdürün konuşmasını dinlemiştim. Sanırım 12 metrelik otobüslerin zorlandığı güzergahlar varmış. Ayrıca elektrikliler tarihi yarımadaya giderler.
ESHOT'un yaptığı gibi normal güzergaha verseler güzel olur. 12 metre otobüslere destek verir.Yeni PD hat mı açacaklar acaba? 12 metrelik otobüslerin zorlandığı güzergahlardan kasıt da 35C ve 35 olabilir
İETT de hırsızlık varsa genel müdürü neden tahliye edilip göreve başladı ?Alınmayacak İETT Borç Batağındaymış Bunlar Hayal Sadece bir avuç Hırsızın Halkı Kandırması
Tarihi yarımada ileride trafiksizleştirilirse ( ben mümkün görmüyorum) ,PD açarlar.Yeni PD hat mı açacaklar acaba? 12 metrelik otobüslerin zorlandığı güzergahlardan kasıt da 35C ve 35 olabilir
Borç batağında olma sebebi gelir-gider eşitsizliği ve düzenli ek sübvansiyon almamasıdır.Alınmayacak İETT Borç Batağındaymış Bunlar Hayal Sadece bir avuç Hırsızın Halkı Kandırması
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.