142 bölgesinin tamamı 2012 model.Ya öho araçları ile ilgili araçlarının 2011 2014 arası tüm araçların acilen yenilenmesi lazım ne haldeler
142 bölgesinin tamamı 2012 model.Ya öho araçları ile ilgili araçlarının 2011 2014 arası tüm araçların acilen yenilenmesi lazım ne haldeler
Bredaların değişmesi şartTemsa bmc Mercedes benz güleryüz cobra tezeller otokar acilen değişmesi lazım
Bredalar Kağıthane gibi doğasına ters bir yerden alınıp daha planlı ve düz bir yere hizmet veren bir garaja alınırlarsa daha uzun yıllar halka hizmet edebilirler. Ama CNG tesisi kurmak şart oluyor o zaman da.Bredaların değişmesi şart
Dizeline de razıyız biz, yeter ki yeni otobüslere binelim.Bredalar Kağıthane gibi doğasına ters bir yerden alınıp daha planlı ve düz bir yere hizmet veren bir garaja alınırlarsa daha uzun yıllar halka hizmet edebilirler. Ama CNG tesisi kurmak şart oluyor o zaman da.
Bredalar eski gibi hissettirmiyor bana. İyi yaşlandılar tasarım olarak.Dizeline de razıyız biz, yeter ki yeni otobüslere binelim.
Daha fazla yolcu alması, en arka motor yanı koltukları olması sebebiyle Temsa CNG. Hem de CNG'li Temsalar, CNG'li karsanlara göre daha az yanıp filodan ayrılıyorlar. Genel sorunları hararetSizce Temsa Avenue CNG' mi Karsan Breda CNG' mi ?? Eskiden Temsa diyordum ama şimdi Karsan diyorum.
Conecto GSizce Temsa Avenue CNG' mi Karsan Breda CNG' mi ?? Eskiden Temsa diyordum ama şimdi Karsan diyorum.
Akia ultra lf25 yeterince yeni nesil. Yüksek kapasiteden evvel o kapasiteyi kullanabilennzeka gerekiyor iettde
En arka koltuktaki vizlama sesi, frenleme ve elektroniklerin daha da geliştirilmesi lazım.Akia ultra lf25 yeterince yeni nesil. Yüksek kapasiteden evvel o kapasiteyi kullanabilennzeka gerekiyor iettde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.