Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Hayırlı Olsun İett Bmc Otobüslere Bakım ihalesi açmış Araçların garantisi bu yıl sonu bitiyor ve ihale şartlarına baktığımda otobüsler ikitelli garajında devam edecek
İkitelli garajında düzgün otobüs bulunmuyor. Haşat olurlar orada

Hayırlı Olsun İett Bmc Otobüslere Bakım ihalesi açmış Araçların garantisi bu yıl sonu bitiyor ve ihale şartlarına baktığımda otobüsler ikitelli garajında devam edecek
Procity TR'lere sanırım sadece.Procity'lere de olsaydı

Bu demek oluyor ki yüksek ihtimal BMC’ler bölünmeyecek ve Kayabaşı garajına da gelmeyecekler.Bakalım Kayabaşı garajına solo hangi araçlar gelecek ?

Bu demek oluyor ki yüksek ihtimal BMC’ler bölünmeyecek ve Kayabaşı garajına da gelmeyecekler.Bakalım Kayabaşı garajına solo hangi araçlar gelecek ?
Asıl benim merak ettiğim alım olursa otobüsler hangi garaja verilecekler ?

2025 ‘ de hiç alım olmadı. Solo - körüklü - elektrikli - metrobüs vb fark etmeksizin alım gerekiyor. Hiç olmadı metrobüs alıp Conecto G leri şehir içine versinler

2025 ‘ de hiç alım olmadı. Solo - körüklü - elektrikli - metrobüs vb fark etmeksizin alım gerekiyor. Hiç olmadı metrobüs alıp Conecto G leri şehir içine versinler
Hocam Connecto G lerin ömürlerinin sonlarına kadar metrobüste çalışmaları lazım iç hatlara dayanamazlar

Kısa vadede alım gözükmüyor ama elektrikli alınırsa kesin olarak Kayabaşı garajına gelir.Çünkü garajda sistemi var.CNG yok ama.

O zamana kadar da Kayabaşı’na Otokar,Akia ya da Citarolar gelebilir.Bu BMC ihalesiyle BMC’lerin İkitelli’de kalacakları kesinleşti gibi.Bu da demek oluyor ki BMC,Solo Karsan ve Temsalar elendi Kayabaşı garajı için.

Kurtköy 2’de de 150 tane Körüklü Karsan olacaktır.Yani İkitelli’den bir miktar daha araç gider Kurtköy’e.

Muhtemelen Kayabaşı garajının açılmasıyla birlikte Metrobüsteki Conectolar da M-4580/M-4654 ya İkitelli garajına geçer ya da Kayabaşı garajına geçer.

Benim düşüncelerim bu şekilde.Yılbaşına az kaldı bakalım neler olacak.

Geri