Ayrıca Şu Anki Yönetim Nerden Nasıl Kâr Elde Ederim diye Düşünüyor Bir Belediyenin Kâr Etmeyi Düşünmesi Çok YanlışEn son bindiğim Citaro'da sıfır folyolu VDV kokpit göstergeleri vardı. Muhtemelen artık takıyorlardır.
Ayrıca Şu Anki Yönetim Nerden Nasıl Kâr Elde Ederim diye Düşünüyor Bir Belediyenin Kâr Etmeyi Düşünmesi Çok YanlışEn son bindiğim Citaro'da sıfır folyolu VDV kokpit göstergeleri vardı. Muhtemelen artık takıyorlardır.
Bence kasada para yokAyrıca Şu Anki Yönetim Nerden Nasıl Kâr Elde Ederim diye Düşünüyor Bir Belediyenin Kâr Etmeyi Düşünmesi Çok Yanlış
Devletten Evrakta Sahtecilik İle Orjinal Parça Parası Alınıp Yan Sanayi Parça AlınıyorŞu an devlet denetlediği için öyle bişey yapacaklarını sanmam. Daha yeni mahkemesi oldu.
Siyasi sebeplerden ötürü böyle bir şey olamaz.Devletten Evrakta Sahtecilik İle Orjinal Parça Parası Alınıp Yan Sanayi Parça Alınıyor
İETT den Kovulan Personel Haberlerde Söyledi Bunları adamı tehdit etmişler birde Bizim Bilmediğimiz Ne Usülsüz İşler Vardır Allah BilirSiyasi sebeplerden ötürü böyle bir şey olamaz.
İkitelli garajında düzgün otobüs bulunmuyor. Haşat olurlar oradaHayırlı Olsun İett Bmc Otobüslere Bakım ihalesi açmış Araçların garantisi bu yıl sonu bitiyor ve ihale şartlarına baktığımda otobüsler ikitelli garajında devam edecek
yunus garajına gelseler fena olmazAkia'lara da Anadolu yakası yolu gözükse iyi olur. Anadolulu olarak bu otobüsler bizim de hakkımız.
Procity TR'lere sanırım sadece.Procity'lere de olsaydıHayırlı Olsun İett Bmc Otobüslere Bakım ihalesi açmış Araçların garantisi bu yıl sonu bitiyor ve ihale şartlarına baktığımda otobüsler ikitelli garajında devam edecek
Bu demek oluyor ki yüksek ihtimal BMC’ler bölünmeyecek ve Kayabaşı garajına da gelmeyecekler.Bakalım Kayabaşı garajına solo hangi araçlar gelecek ?Hayırlı Olsun İett Bmc Otobüslere Bakım ihalesi açmış Araçların garantisi bu yıl sonu bitiyor ve ihale şartlarına baktığımda otobüsler ikitelli garajında devam edecek
Asıl benim merak ettiğim alım olursa otobüsler hangi garaja verilecekler ?Bu demek oluyor ki yüksek ihtimal BMC’ler bölünmeyecek ve Kayabaşı garajına da gelmeyecekler.Bakalım Kayabaşı garajına solo hangi araçlar gelecek ?
2025 ‘ de hiç alım olmadı. Solo - körüklü - elektrikli - metrobüs vb fark etmeksizin alım gerekiyor. Hiç olmadı metrobüs alıp Conecto G leri şehir içine versinlerAsıl benim merak ettiğim alım olursa otobüsler hangi garaja verilecekler ?
Hocam Connecto G lerin ömürlerinin sonlarına kadar metrobüste çalışmaları lazım iç hatlara dayanamazlar2025 ‘ de hiç alım olmadı. Solo - körüklü - elektrikli - metrobüs vb fark etmeksizin alım gerekiyor. Hiç olmadı metrobüs alıp Conecto G leri şehir içine versinler
Kısa vadede alım gözükmüyor ama elektrikli alınırsa kesin olarak Kayabaşı garajına gelir.Çünkü garajda sistemi var.CNG yok ama.Asıl benim merak ettiğim alım olursa otobüsler hangi garaja verilecekler ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.