Size bu eşya koyma yerleriyle ilgili ilginç bir tespitimi ortaya koyacağım:
bunlara Daha çok kadınlar oturuyor. Erkeklerin oturduğunu görmedim.
Phileas’a alındı yerine ittirildi dersek daha doğru olurAyrıca adı sanı duyulmamış deniyor fakat İ.E.T.T geçmiş yıllarda da az rastlanan araçları almıştı. 1. Berkhoff Premier , 2. APTS...
Bu sabah gördüm daha.Kalabalıklaşıyor birde araç o durumda daha da kötüSize bu eşya koyma yerleriyle ilgili ilginç bir tespitimi ortaya koyacağım:
Marmarayda yerde bağdaş yapıp oturan var. Eşya koyma yerlerine oturanların da aynı şeyi yapmaları gerekli ayaklarını uzatıyorlar koridoru kapıyorlarBu sabah gördüm daha.Kalabalıklaşıyor birde araç o durumda daha da kötü
Akia'da arkadakine oturan ayağını uzatmasa bile kapatıyor.Zaten oraya oturupta uzatan görmedim.Bir kez yine orada oturan bir kadın vardı.Arkaya gidecektim ve ona değerek geçtiğim için bana bakmıştı birazMarmarayda yerde bağdaş yapıp oturan var. Eşya koyma yerlerine oturanların da aynı şeyi yapmaları gerekli ayaklarını uzatıyorlar koridoru kapıyorlar
Hıncahınç dolu otobüste tabureye oturanın yanında iyidir gene.Marmarayda yerde bağdaş yapıp oturan var. Eşya koyma yerlerine oturanların da aynı şeyi yapmaları gerekli ayaklarını uzatıyorlar koridoru kapıyorlar
Ayna da tasarıma dahil ya hani??? Örnek veriyorum, yeni Temsa Prestijlerin son derece demode aynaları var ve o kasada hiç hoş görünmüyorlar.Abi bu detaylara çok takılmıyorsan aynaların suçu ne
Yooo benim bindiğim çoğu Otokar sorunsuz tamamladı seferini, hatlarda cünupluk varsa araçlar ne yapsınŞu marka yazısının olduğu yerde Akia yerine Otokar yazsaydı eğer ;
Yemin ederim tapardı şu sitede bazı kişiler . Marka takıntısı bizi öldürecek sonunda ..
Sırf orda Akia yazıyor diye yerden yere vuruyor . Sanki sabah akşam biniyor arkadaş ?
Benim 1 - 2 ay öncesine kadar sabahım akşamım Akia idi . Geldikleri günden beri en az 100 kez farklı kodlara binmişimdir .
Kötü olsa kötü derim dimi ?
Ama araç iyi . Marka takıntısını bırakın
A konumundan B konumuna arıza yapmadan götürüyor seni
Otokarların çoğu bunu yapamıyor artık , haberiniz olsun .
Klimaları çalışmayan Otokarlar bu sene çoktu çoğu aracın motorundan saçma sapan sesler geliyor araçlar güven vermiyorYooo benim bindiğim çoğu Otokar sorunsuz tamamladı seferini, hatlarda cünupluk varsa araçlar ne yapsın![]()
Sen yolda kalmadın ama kaç kişi nin başına geldiBana yeterince güven veriyor. 12 yıl içinde yolda kaldığım araç sayısı bir elin parmağını geçmedi.
Bu araçlar 12 yıllık, ömrünün yarısını bitirmiş zaten.Sen yolda kalmadın ama kaç kişi nin başına geldi
Sizde bir zahmet kıyaslamayın 24 model araçlarlaBu araçlar 12 yıllık, ömrünün yarısını bitirmiş zaten.
Vasat bulduğum bir araç modelini övemem, üzgünüm. Eskiden ölesiye nefret ettiğim Bmcleri bana sevdirdiği için Akia'ya teşekkür edebilirim ama.Bu başlık değiştirilse nasıl olur
Akiayı yerden yere vurma ve diğer araçlarla kıyaslama
Ondan daha kötü ki kıyaslıyorum. En basitinden çok dar olan arka koltukları.Sizde bir zahmet kıyaslamayın 24 model araçlarla
Bir vasat sanki 2012 Temsa konuşuyoruzVasat bulduğum bir araç modelini övemem, üzgünüm. Eskiden ölesiye nefret ettiğim Bmcleri bana sevdirdiği için Akia'ya teşekkür edebilirim ama.![]()
G kapı kodlu çok güzel olur.İETT bir gün bizi şaşırtıp Güleryüz almasın?
Çünkü Akia ve Güleryüz ikisi de Bursa'da üretiliyor.
O kadar kötü olmamakla birlikte ikisi arka arkaya gelse mesela, ben direkt -içi mazot koksa bile- Temsa'ya binerdim.Bir vasat sanki 2012 Temsa konuşuyoruz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.