Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Size bu eşya koyma yerleriyle ilgili ilginç bir tespitimi ortaya koyacağım:

bunlara Daha çok kadınlar oturuyor. Erkeklerin oturduğunu görmedim.
Bu sabah gördüm daha.Kalabalıklaşıyor birde araç o durumda daha da kötü

Bu sabah gördüm daha.Kalabalıklaşıyor birde araç o durumda daha da kötü
Marmarayda yerde bağdaş yapıp oturan var. Eşya koyma yerlerine oturanların da aynı şeyi yapmaları gerekli ayaklarını uzatıyorlar koridoru kapıyorlar

Marmarayda yerde bağdaş yapıp oturan var. Eşya koyma yerlerine oturanların da aynı şeyi yapmaları gerekli ayaklarını uzatıyorlar koridoru kapıyorlar
Akia'da arkadakine oturan ayağını uzatmasa bile kapatıyor.Zaten oraya oturupta uzatan görmedim.Bir kez yine orada oturan bir kadın vardı.Arkaya gidecektim ve ona değerek geçtiğim için bana bakmıştı biraz

Abi bu detaylara çok takılmıyorsan aynaların suçu ne
Ayna da tasarıma dahil ya hani??? Örnek veriyorum, yeni Temsa Prestijlerin son derece demode aynaları var ve o kasada hiç hoş görünmüyorlar.

Hurdaya çıkacakları 2040ların (???) sonuna kadar bu Akialara karşı bende bir sempati oluşmayacak büyük ihtimalle. 🙃

Son düzenleme:
Şu marka yazısının olduğu yerde Akia yerine Otokar yazsaydı eğer ;

Yemin ederim tapardı şu sitede bazı kişiler . Marka takıntısı bizi öldürecek sonunda ..
Sırf orda Akia yazıyor diye yerden yere vuruyor . Sanki sabah akşam biniyor arkadaş ?

Benim 1 - 2 ay öncesine kadar sabahım akşamım Akia idi . Geldikleri günden beri en az 100 kez farklı kodlara binmişimdir .
Kötü olsa kötü derim dimi ?
Ama araç iyi . Marka takıntısını bırakın

A konumundan B konumuna arıza yapmadan götürüyor seni
Otokarların çoğu bunu yapamıyor artık , haberiniz olsun .
Yooo benim bindiğim çoğu Otokar sorunsuz tamamladı seferini, hatlarda cünupluk varsa araçlar ne yapsın 😀

Yooo benim bindiğim çoğu Otokar sorunsuz tamamladı seferini, hatlarda cünupluk varsa araçlar ne yapsın 😀
Klimaları çalışmayan Otokarlar bu sene çoktu çoğu aracın motorundan saçma sapan sesler geliyor araçlar güven vermiyor

Bir vasat sanki 2012 Temsa konuşuyoruz
O kadar kötü olmamakla birlikte ikisi arka arkaya gelse mesela, ben direkt -içi mazot koksa bile- Temsa'ya binerdim.

Güleryüz Cobraları ben de çok severim, rahatlıkla binerim. Akia Ultralar ise anca acil durumlarda/ tek seçenek hâllerinde tercihim olabilecek bir model.

Geri
Üst Alt