Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

150 tane ne idüğü belli olmayan .... Sözde özel üretim. Renkli tabela dışında (gerçi bazı ÖHOlarda bile renkli tabela var) özel olan bir şey göremiyorum bunlarda.

Bu araçlar Bmc bile olabilirdi, sırf Otokar değil.

Yeri geldikçe hep yazacağım bu araçları sevmediğimi. Bir başkası da Otokarları veya başka modelleri görmeye tahammül edemez, bu da olabilir.
İlk defa bir belediyeye özel üretim yapıyorlar bu normal aynı durum kent xl da olmuştu

İlk defa bir belediyeye özel üretim yapıyorlar bu normal aynı durum kent xl da olmuştu
Metrobüsler çok pahalı olduğu için artık onlara binmiyorum. Sadece ücretsiz olduğu zaman yolculuk edebilriim sanırım. Şehir içindeki araçlar da en az metrobüsler kadar kaliteli ve düzgün olmalı.

Yakışıklı araba dediğin Procity TR veya makyajsız Citiport gibi olur. 3000lik Akialar sanki baştan savma üretilmiş, estetik sıfır. Ama metrobüsleri kesinlikle çok asil görünüyor, buna asla itiraz edemem.
Estetik olarak iyi olduğunu düşünüyorum. En az metrobüs kadar asil. Normalde böyle agresif bakışlı araçlardan hazzetmeyen biri olarak söyliyorum, diğer markaların aksine markanın imajı gibi geliyor bana.

“Tek enayi” İETT değil, yurtdışında rağbet görüyor. Daha yeni Belgrat aldı. Bizim ülkede gavur icadı gibi taşlanıyor yurtdışındakiler alıyorss var bir bildikleri

Estetik olarak iyi olduğunu düşünüyorum. En az metrobüs kadar asil. Normalde böyle agresif bakışlı araçlardan hazzetmeyen biri olarak söyliyorum, diğer markaların aksine markanın imajı gibi geliyor bana.

“Tek enayi” İETT değil, yurtdışında rağbet görüyor. Daha yeni Belgrat aldı. Bizim ülkede gavur icadı gibi taşlanıyor yurtdışındakiler alıyorss var bir bildikleri
Sanırım Fransa' da metrobüs alacak. RATP , metrobüs dairesini incelemeye gelmişti. Akia mı alır başka marka mı orasını bilemem tabi.

Şu marka yazısının olduğu yerde Akia yerine Otokar yazsaydı eğer ;

Yemin ederim tapardı şu sitede bazı kişiler . Marka takıntısı bizi öldürecek sonunda ..
Sırf orda Akia yazıyor diye yerden yere vuruyor . Sanki sabah akşam biniyor arkadaş ?

Benim 1 - 2 ay öncesine kadar sabahım akşamım Akia idi . Geldikleri günden beri en az 100 kez farklı kodlara binmişimdir .
Kötü olsa kötü derim dimi ?
Ama araç iyi . Marka takıntısını bırakın

A konumundan B konumuna arıza yapmadan götürüyor seni
Otokarların çoğu bunu yapamıyor artık , haberiniz olsun .

Sol arka tekerin üstü boş ve eşya koyma yeri var.Ama çoğunlukla oraya oturan kişiler görüyorum ve koridoru kapatıyorlar.
Eşya koyma yerleri arasında gözlemlediğim kadarıyla en çok oraya oturuluyor. En az orta kapıdaki. Oraya genelde veletler anaları tarafından konuluyor

Geri
Üst Alt