Kaçak mı tercih ediyoruzH) Hiçbiri
Heyecanlı oluyor kaçakKaçak mı tercih ediyoruz![]()
Kullanıyorsunuz deseydiniz Youtube derdik. ama üyesisiniz demişsinizKaçak mı tercih ediyoruz![]()
Bende öyleyim artık hocam ailemin Netflixi var geçen amazon prime bitti onlar zaten neredeyse tüm filmleri silip süpürmüşker izlemedikleri film aramaları 30 dk alıyor zaten ben YouTubeda güldür güldür bilgilendirici videolar izlemeyi daha çok seviyorum shortsta da güzel bir algoritmam var onu ds sık izliyorumBen de hiçbirini kullanmıyorum çünkü tarzım değil. Yani dizi ve filmlerle oldu bitti aram yok çoğu kişinin aksine. Daha çok ilgi alanlarımla ilgili YouTube’daki bilgilendirici videoları izliyorum. Mesela Ceyhun Elgin’in, Erol Mütercimler’in, Erdi Özüağ’ın kanalını.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.