Tema düzenleyici

Anket Hangi video akış hizmeti üyesisiniz?

Ankete Katılabilirsiniz

Hangi akış hizmeti üyesisiniz?

• Amazon Prime Video

Oy: 2 25.0%
  • Disney+

Oy: 1 12.5%
  • Exxen

Oy: 0 0.0%
  • Gain

• HBO Max

• Mubi

• Netflix

Oy: 3 37.5%
  • TV+ (Turkcell TV)

Oy: 1 12.5%
  • Diğer… (Belirtiniz)

Oy: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Konu sahibi
Akış (streaming) hizmetleri, internet üzerinden dizi, film ve canlı yayın sunarak klasik TV’nin yerini hızla alan dijital platformlardır. Peki siz hangi akış hizmetini kullanıyorsunuz? Hizmetleri nasıl buluyorsunuz?

lk_streaming-services_grid1_wide-de87c91fae6166c4363c65d50062c9a83d95dbc3.png

2024 Haziran-2025 Haziran arası Youtube Premium üyesiydim ama 1 yıllık sürem dolduktan sonra yenilemedim. Olmadı yakın bir zamanda tekrar üye de olabilirim.

Ben de hiçbirini kullanmıyorum çünkü tarzım değil. Yani dizi ve filmlerle oldu bitti aram yok çoğu kişinin aksine. Daha çok ilgi alanlarımla ilgili YouTube’daki bilgilendirici videoları izliyorum. Mesela Ceyhun Elgin’in, Erol Mütercimler’in, Erdi Özüağ’ın kanalını.

Ben de hiçbirini kullanmıyorum çünkü tarzım değil. Yani dizi ve filmlerle oldu bitti aram yok çoğu kişinin aksine. Daha çok ilgi alanlarımla ilgili YouTube’daki bilgilendirici videoları izliyorum. Mesela Ceyhun Elgin’in, Erol Mütercimler’in, Erdi Özüağ’ın kanalını.
Bende öyleyim artık hocam ailemin Netflixi var geçen amazon prime bitti onlar zaten neredeyse tüm filmleri silip süpürmüşker izlemedikleri film aramaları 30 dk alıyor zaten ben YouTubeda güldür güldür bilgilendirici videolar izlemeyi daha çok seviyorum shortsta da güzel bir algoritmam var onu ds sık izliyorum

Hiçbirine üye değilim. Üye olmayı da düşünmüyorum. Ne kadar az gider, o kadar mutlu bir hayat.

Geri