Tema düzenleyici

Hangi Logoyu Tercih Ederdiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Logoyu Tercih Ederdiniz?

• Nostaljik Logo

Oy: 44 51.8%
  • Modern Logo

Oy: 34 40.0%
  • Gri Logo

Oy: 7 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    85
  • Anket kapatılmış .
Ee yani nasıl desem açık mavi turkuaz beyaz uyumu muhteşemdi aslında. Logo da değişiklik yapılabilirdi belki sadece. Söz meclisten dışarı asla kimse kendi üstüne alınmasın kuru kuru bayrak koyarak milliyetçilik veya ülkeni sevmek olmaz yani alım gücünü artıracaksın, ülkenin gençlerine gelecek vereceksin, özgürlük sağlayacaksın vb.

Bana göre 85 milyon yurtseverdir.

Son düzenleme:
Ee yani nasıl desem açık mavi turkuaz beyaz uyumu muhteşemdi aslında. Logo da değişiklik yapılabilirdi belki sadece. Söz meclisten dışarı asla kimse kendi üstüne alınmasın kuru kuru bayrak koyarak milliyetçilik veya ülkeni sevmek olmaz yani alım gücünü artıracaksın, ülkenin gençlerine gelecek vereceksin vb.

Bana göre 85 milyon yurtseverdir.

"Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır"

- Mustafa Kemal Atatürk

Allah (c.c.) rahmeti, selamı ve bereketi üzerimize olsun.

Konu hayırlı olsun. İki seçenekli konular bana itici gelmiştir.
Nostalji adı altında geçmişe takılı kalmayı değişimin gelişimin önünde engel olarak görürüm.
Logo mavi ve yeşil vatanı, Türk kavmini sembolize eden görsel içeriklerden oluşursa daha anlamlı olur inancındayım.

Arkadaşlar diğer konu kilitli olduğu için buraya yazıyorum, biz forumdonanım.da aşağıdaki rütbe sistemini kullanıyoruz, bu yapılabilinir, mesela 1+ 5+ 10+ 15+ 20+ vs yıl gibi rozetler verilebilir böylece emektar forumcularımız da belli olur, güzel uygulama olur, evet çok kısa sürede yüksek mesajlara ulaşılabilinir ama forumdaki üyelik yılı da çok önemli diye düşünüyorum, şimdi belki olmayabilir ama yönetimden değerlendirmelerini arz ederim, aşağıya takıldığım forumdonanımdaki rozet ve rütbe sistemini aktarıyorum çok ideal:

1753815047969.png

Geri
Üst Alt