Valla nostaljik verenler beni manipüle etti. Modernden çekip nostalji verdim o yüzden eşit. Başta mordern vermiştimŞu an nostaljik ve modern eşit.
O arayüzü seviyorduk amaNostaljik demek eski püskü arayüz demek haberiniz olsun
Cok eski kaldi ama modernize etsen bile guzel olmazO arayüzü seviyorduk ama![]()
Denemeden bilemeyiz.Cok eski kaldi ama modernize etsen bile guzel olmaz
- Bu sitenin %60'ı aptaldır
Bu adamın estetik algısına güvenin. O Nostaljik diyorsa nostaljik yapın. Burun cerrahını bile özenle seçmiş adamNostaljik logo daha kurumsal duruyor.
Tema değişir o kötü temayı sevmiyorumBu adamın estetik algısına güvenin. O Nostaljik diyorsa nostaljik yapın. Burun cerrahını bile özenle seçmiş adam![]()
İlk mesajda logolar var ordan bakabilirsinizBen logoları görmeden ikinci şıkka oy verdim aslında üçüncü şıkka oy verebilirdim ama sağlık olsun.
Ee yani nasıl desem açık mavi turkuaz beyaz uyumu muhteşemdi aslında. Logo da değişiklik yapılabilirdi belki sadece. Söz meclisten dışarı asla kimse kendi üstüne alınmasın kuru kuru bayrak koyarak milliyetçilik veya ülkeni sevmek olmaz yani alım gücünü artıracaksın, ülkenin gençlerine gelecek vereceksin vb.
Bana göre 85 milyon yurtseverdir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.