A
Ata Bey
28 güzel gibi görünüyor
Hattı yakalayabilirseniz,evet güzel28 güzel gibi görünüyor
Hocam şehre en yakın manzarası güzel bol saatli hat var mı?675-Seferihisar-F.Altay akt.mrk. Ekspres(Seferihisar kavşağına dek)
883-IYTE-F.Altay Akt. Mrk. Ekspres
981-Balıklıova-F.Altay akt.mrk
982-IYTE-F.Altay Akt Mrk
manzaracılar denemeli
Bol saatli mi bilmem de 202'ye G tarifesi basmayı düşünürseniz, binersinizHocam şehre en yakın manzarası güzel bol saatli hat var mı?
Basarım da Havalimanında 100 saat beklerim kalkış içinBol saatli mi bilmem de 202'ye G tarifesi basmayı düşünürseniz, binersiniz
Yok havalimanından hint banliyösüne binin Karşıyaka'ya gidin isterseniz. Oradan da 777 var güzel manzaralıBasarım da Havalimanında 100 saat beklerim kalkış için![]()
Aman aman İzbanı unutmuşumYok havalimanından hint banliyösüne binin Karşıyaka'ya gidin isterseniz. Oradan da 777 var güzel manzaralı
Aman aman binmeyin ona mazallah sonra pestilinizi buluruz,koyun kokulu pestiliniziAman aman İzbanı unutmuşum
Ben mecburen neredeyse her gün binmek zorunda kalıyorum. Egekent 2'den bir yere gitmek İzban'sız zorAman aman binmeyin ona mazallah sonra pestilinizi buluruz,koyun kokulu pestilinizi
Koyundere tarafı mısınız? Òyleyseniz durağın açılmasına kadar mecbursunu,Ben mecburen neredeyse her gün binmek zorunda kalıyorum. Egekent 2'den bir yere gitmek İzban'sız zor![]()
Yok Egekent 2 üst tarafları. Otobüs + İZBAN yapmak gerek mecbur. Bir yere 428'le gideceksem (Bostanlı'ya veya Çiğli'ye) hayat kurtarıyorKoyundere tarafı mısınız? Òyleyseni, durağın açılmasına kadar mecbursunu,![]()
İZBAN:Yok Egekent 2 üst tarafları. Otobüs + İZBAN yapmak gerek mecbur. Bir yere 428'le gideceksem (Bostanlı'ya veya Çiğli'ye) hayat kurtarıyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.